A klasszikus Doom a lootbox-balhén élcelődik

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A klasszikus, 1993-ban megjelent Doom még mindig kiváló játszótér a rajongók és a modkedvelők számára. Az elmúlt napokat uraló lootbox-botrány meg is ihletett valakit, aki el is készítette a Doom Loot Box Modot.

Az elmúlt napok az Electronic Arts lootbox-botrányától voltak hangosak, és ha már ezek a hírek uralják év végén a játékvilágot, akkor az egyik Doom-rajongó gondolt egyet, és az 1993-as klasszikusban is elérhetővé tette ezt a remek pénzszerzési lehetőséget.

Persze megijedni nem kell, a Doom Loot Box Mod nem több egy paródiánál, ahol hiába kapunk például egy Piactér nevű menüelemet, ami kulcsok és újabb és újabb ládák vásárlására buzdít, valójában nem tudunk pénzt költeni. A dobozok egyébként alaposan felborítják a játékmenetet is, a modban ugyanis mindössze egy pisztoly áll rendelkezésünkre, és ha szerencsénk van, akkor a lelőtt katonák és impek után maradt ládikák rejtik az újabb, erősebb csúzlikat. Persze általában nem járunk sikerrel, így a jellemzően erősebb fegyvereket jó eséllyel csak a 20 dollárért "kínált" újabb dobozok nyitásával tudjuk beszerezni.

2.
2.
markoci555
most popular, best value, mennyit látni ezt mobiljátékokon te jó ég :D

jó kis paródia
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...