Megint csúszik a Black Mesa Xen-kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 26.
  • Csúszás
Link másolása
A fejlesztők idén decemberre ígérték a Black Mesa kimaradt fejezeteit, ám sajnos mégsem készülnek el időben vele. Új dátum nincs, de azért reméljük, nem sokat csúszik a Xen-kampány. Engesztelésül érjétek be pár screenshottal!

Csak nem akar elkészülni időben a Half-Life első részének remake-je. A Black Mesa 2015 óta korai hozzáférésű státuszban van, legutóbb decemberre ígérték a kimaradt Xen-kampányt, de a fejlesztők megerősítették, ismét csúszni fog az egész.

Mint írják, "nagyon keményen" dolgoztak azon, hogy decemberre kész legyenek, de már látják, nem fog összejönni a dolog. Csapatként teljes felelősséget vállalnak a késésért, van egy belső ütemtervük, s amint közelebb kerülnek a dátumhoz, megosztják majd a rajongókkal.

A Xen-küldetéssor elég nagyra hízott, a srácok minden képességüket latba vetik a munkálatok során, de a befejezés hosszabb ideig tart, mint várták. Az Early Access lehetővé tette számukra, hogy új tagokat vegyenek fel és ne legyenek finanszírozási gondjaik.

Decemberben egy nagyobb frissítés érkezik a Black Mesához, amivel új renderelő rendszert kap az egész játék, dinamikus fényhatásoknak örülhetünk - ezek ágyaznak meg a Xen-kampánynak is. Most az a cél, hogy teljesen stabilak legyenek a hátralévő fejezetek.

Csekkold az új screenshotokat!

11.
11.
zoe9
Mellesleg a xen előtti kampány továbbra is ingyenes. A mai napig ott van a 3 letöltési link a honlapjukon. A steam-es verzió csak kicsit tér el tőle. Senkit ne tévesszen meg a "Download Mod" menü, mert abban van a "Legacy Version" 3 letöltési lehetősége, bár az egyik link már nem működik.
10.
10.
Grabowsky30+
A HL szériát valaki megátkozta, hogy soha nem készülnek el a folytatások és az előzmények sem! :D Black Mesa Xen = HL2 Episode 3
5.
5.
Rézfánfütyülő
Addig tolták, hogy igazi Half Life lett belőle: sose jön ki, de a hype épül :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...