2021-ig a Milestone-nál maradnak a MotoGP jogai

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 30.
  • Biznisz
Link másolása
A MotoGP és az olasz fejlesztő újabb négy évre kiterjesztette a licencet, így 2021-ig biztosan a Milestone készítheti a hivatalos versenyjátékokat. A partnerségük még 2012-ben kezdődött, és úgy látszik, mindketten elégedettek.

Ha abban reménykedtél, hogy a jövőben már nem a Milestone szállítja a MotoGP-játékokat, akkor tévedtél. A gyorsaságimotoros-világbajnokság üzemeltetője és az olasz stúdió újabb négy évre kötött partnerséget.

A 2012-ben megszerzett licencéhez tehát foggal-körömmel ragaszkodik a Milestone, az új szerződés a PC-s és konzolos játékadaptációkra egyaránt kiterjed. A fejlesztők szerint a MotoGP kulcsszerepet játszott a portfóliójukban, és továbbra is nagyon fontos szerepet tölt be náluk. Sikeresen beléptek az e-sport színterére, és a jövőben is igyekeznek vonzó videojátékokat letenni az asztalra.

Az igazság az, hogy a Milestone a rutinmunka jeles képviselője, játékai leginkább középszerűek, soha nem tudtak kilépni árnyékukból, de reménykedjünk abban, hogy ez a jövőben megváltozik!

11.
11.
logic5
#10: Pontosabban a CLIMAX. A THQ a kiadó volt, de a lényegen nem változtat!
10.
10.
logic5
Na akkor ezt is ba..hatjuk.. A THQ MotGP-jei teljesen jók voltak, már csak az extrem mód miatt is... Azokat nem lehetett megunni. A 07-tel annyit játszottam, hogy joy-t kellett cserélnem a boxhoz :D
9.
9.
x360player
Ezt a stúdiót már a harmadik ilyen fos után bezárattam volna. NAMCO-féle MotoGP játékok milyen királyok voltak már,nekik kéne a licence.
8.
8.
mjsilvester
#7: Föleg ahogy ezek konzolra fejlesztenek siralmas a grafika a hangok
Az mxgp3 már az uj motorra épült de a konzolos verzio grafikája nagyon gyenge lett dehát sajnos örülhetük hogy egyaltalán megjelinik valami ezekben a műfajokban""
7.
7.
GAMEROD
Nekem tökmindegy ki ad ki egy autós vagy motoros játékot, túl sokat nem lehet kihozni a témakörből a grafikán kívül, de szerintem már abba se lehet sok újat belevinni.
6.
6.
Falcon
áldom a sorsot hogy a wrc licenc már nem náluk van és jó helyre került de sosem fogom megérteni hogy az ilyen studiokat mint a driveclub fejlesztőit bezárják ezek meg 10 éve ontják a selejtet ezek szerint ezeket veszik mint a cukrot
5.
5.
kergabi83
#2: Motoracer 4! De csak PSVR és csak részben. És persze szar is, de élménynek nagyon adja! Főleg a cross. Sajnos nem erőltetik a műfajt, de óriási a potenciál benne.
A Milestone is kaki, viszont a Rossi Game a körülményekhez képest nem volt annyira rossz, és elég tartalmas is. 2T legendák pl. vagy a Ranch. 2 rugót megért vastagon! :D
4.
4.
Beniciodeltoro
Legalább 2021-ig nem kell költenem erre a fosra.
Ez a játék egyre gázabb.
3.
3.
Zanetti
Legalább ők elégedettek. A játékosok sztem nagyon nem...
2.
2.
Grabowsky30+
Mondjuk egy VR támogatásnak tudnék örülni egy motoros játékban, olyannal még nem találkoztam!
1.
1.
Grabowsky30+
Akkor az még 4 tök egyforma motoros játék. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...