Csalási botránytól hangos a FIFA 18-közösség

  • Írta: bobzenub
  • 2017. december 6.
  • Hír
Már hónapok óta többen visszaélnek az internetelérés megszakításával előidézhető "no loss glitch-csel", ám ezúttal élvonalbéli játékosok is éltek a csalással, hiteltelenítve ezzel a legkompetitívebbnek számító FUT Champions módot.

A FUT Champions a FIFA Ultimate Team legkompetitívebb módja - minden résztvevőnek 40 meccset kell lefolytatnia egy hétvége során a kvalifikációért, s aki előkelő helyen szerepel, az meghívást kaphat a FUT Champions Cupsra, de sok más bajnokság szempontjából is rangadó, éppen ezért minden meccs számít. 

Normál körülmények között az internetkapcsolat megszakítása automatikus 3-0-s vereséggel jár, azonban ha a konzol mobilinternet tetheringen keresztül csatlakozik, s a hálózati elérést a mobiltelefonról szakítják meg, úgy nem regisztrálódik vereség. 

A FIFA-közösség most a profiknak számító Krasimir Ivanovot és Ovidiu Patrascut vádolta meg, hogy visszaéltek ezzel a csalási móddal, amikor is rangadó online meccsek során jelentős hátrányba kerültek, s meg akarták őrizni nyerő szériájukat. Mindketten tagadják a vádakat, mindenesetre már a visszaélés lehetősége is megkérdőjelezi a ranglistákat. Többen az eheti Weekend League leállítását követelik annak érdekében, hogy az EA elsősorban kinyomozza, kik csalhattak, rendezze a helyezéseket, illetve minél előbb javítsák ki a csalást lehetővé tevő hibát. 

5.
Extol
Akárcsak a való világban! Ennyi a foci
4.
Nothing
#3: "If it's in the game, it's in the game" :D

Mellesleg: hoppá! csalnak a netes játékban, bassz!!! Wow! Ilyen még nem volt...
3.
NemecsekErno
Ah.....FIFA....csak ugyaz történik benne, mint a valóságban is...
2.
Guba32
Miért nem lepődök meg...
1.
pkflavio
Semmi extra... Tipikus fifa :)
Ez volt az utolso, jó időre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...