Scarface - Star Wars-színvonalú hangzás

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár eleinte kételkedtünk benne, ám az utóbbi időkben egyre inkább biztosak vagyunk a Scarface esetleges sikerében - napról-napra derülnek ki ugyanis finomságok.
Bár eleinte kételkedtünk benne, ám az utóbbi időkben egyre inkább biztosak vagyunk a Scarface esetleges sikerében - napról-napra derülnek ki ugyanis a legfinomabb érdekességek.

Ugrás a galériához

Legfrissebb értesüléseink szerint a fejlesztő, kanadai Radical Entertainment másra bízta a hangokkal és zenékkel kapcsolatos munkálatokat: a feladatot a kaliforniai Skywalker Sound végzi. Nem csupán névrokon ezen stúdió a Star Wars főszereplőjével, Luke Skywalkerrel, lévén a csapat hasonló feladatokat látott el minden egyes Lucas-filmen is. Ezek után, ha valamire, a hangzásra nem panaszkodhatunk majd, hiszen minden robbanás, szinkronhang és zene hollywoodi minőségben fog szólni.

Örülünk hát, mint majom a farkának, hiszen ritka a mai játékokban az igényes hangminőség, habár megelégszünk az átlaggal is. A Scarface szinkronmunkálataiban olyan hírességek működnek közre, mint Tommy Lee, Ice T vagy Bam Margera - nem mellesleg az akciójáték hét órányi zenét tartalmaz majd, amellett, hogy természetesen a saját zenéinket is implantálhatjuk a játékba.

2.
2.
woong
A Scarface szinkronmunkálataiban olyan hírességek működnek közre, mint Tommy Lee, Ice T vagy Bam Margera, hát igen én ugy tudom hogy

ezekmellett a nagy nevü emberek mellett Al Pacinois közremüködött
1.
1.
ldavid
szerintem jó lesz. nekem legalábbis biztos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...