Dead or Alive-bejelentést teasel a Team Ninja?

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 16.
  • Pletyka
Link másolása
Ezen a hétvégén rendezik a NEC 18 nevű rendezvényt Amerikában, ahol többféle verekedős játékban tehetik próbára tudásukat a résztvevők. A Team Ninja jelezte, hogy a vasárnapi nagydöntő során bejelentenek valamit.

A verekedős játékok szerelmeseinek figyelme ezen a hétvégén Pennsylvaniára összpontosul, elvégre jelenleg is tart a NEC 18 bajnokság. Az eseményre nem megy üres kézzel a Team Ninja. A csapat a Twitteren hívta fel a figyelmünket arra, hogy mindenki maradjon a helyén, amíg a döntők véget érnek, hiszen tutira bejelentenek valamit.

Noha egy szó nem esik arról, hogy tényleg a Dead or Alive 6 mutatkozik be az esemény alatt, azért elég nagy a valószínűsége. A Dead or Alive 5 már az életciklusának végén tart, a stúdió megerősítette, hogy nem érkezik több DLC hozzá.

Aki viszont egy új Ninja Gaident, vagy Nioh-t szeretne, csalódni fog, lévén a NEC 18 egy kimondottan bunyós játékokra szakosodott rendezvény.

4.
4.
Mortis
remélem a fejlesztők támogatta Wicked vagy DigitalPlayground pornó paródia lesz: akkor végre magára találna a franchise.
1.
1.
Neo1989
Ideje lenne már az 5. 12-ben jött ki. Aztán annak csak különböző verziói.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...