Japánban már beérte a Wii U-t a Switch

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 8.
  • Biznisz
Link másolása
Alacsonyan szálltak a Switch-rekordok az elmúlt napokban, és itt egy újabb mérföldkő. Japánban már több Nintendo Switch-et adtak el, mint a Wii U-t hat év alatt. Úgy látszik, a hazai pályán is remek számokat villant a konzol.

A Famitsu jelentése szerint az év végén egy fontos rekordot döntött meg a Switch Japánban. A hibridkonzolból 10 hónap alatt több egységet adtak el, mint a Wii U-ból hat év alatt összesen. Magyarán erre a generációra végre összeszedte magát a Nintendo.

Csak hogy pontosak legyünk: 2017 végére 3,407 millió Switch talált gazdára a szigetországban, szemben a Wii U 3,301 milliójával, amit a teljes életciklusa alatt hozott össze.

Kíváncsiak vagyunk, hogy a masina mikor dönti meg a Wii U számait a többi régióban - a gyártó szerint erre márciusig biztosan sor kerül. Az Egyesült Államokban már 4,8 millió darab talált gazdára, amivel a legjobban fogyó konzol címét is elorozta.

29.
29.
Juha
#16: Szívesen dolgoznál ilyen helyen? Na én nem. A hülye szabályok miatt kell 8 órát (+20 perc pihenő, ami nem munkaidő, 12 órásoknál 45 perc plusz) bent ülnie sok embernek egy irodában seggvakarva, hiába végez az adott napi melóval.
Ha csak ügyesebb, mint a többiek, le van szarva.
Ha nem kapja meg a kért adatokat, így segget vakar, le van szarva.
DE töltse ki a 8 órát, hiába lesz bent 13-at másnap, hogy behozza a lemaradást, az is le van szarva.
Szóval mindenki le van szarva, és arra kell törekedni, hogy minél magasabban legyél. (Mondjuk akkor sokkal nagyobb darabok is eshetnek)
21.
21.
Doc.
#20: Miért, szerinted én arra gondoltam, hogy titokan nyomogatják, mikor a főnök nem figyel? :D Hagyjuk az egészet, szép estét.
20.
20.
delphijos
#19: Rengetegen ingáznak, sokszor elég messzire utaznak a munkahelyre. Ez lehet magyarázat esetleg. De biztos nem a munkahelyi játék.
19.
19.
Doc.
#18: Akkor nincs. Igazad van neked is, mestermagyarnak meg még inkább igaza van.
18.
18.
delphijos
#6: Nyugodtan elhiheted hogy a japánok a munkahelyükön nem fognak leállni játszani mert van egy óra szünet (amúgy nincs).
17.
17.
Doc.
#16: Nem olyan bonyolult ez. Más kúltura, a nyugattal ellentétben, ahol lehuzod a 8 órát, majd mehetsz, amerre látsz, ott elvárják, hogy egy rendes állampolgár a munkahelyén bassza el a napja túlnyomó részét. Így sokaknak semmi szükségük otthoni konzolra, mikor játszhatnak útközben meg üres órák alatt.
16.
16.
mestermagyar
#15: Nem tudom, felvetettem egy magyarázatot ami nekem sokkal inkább logikusnak tűnik. :D 16 órát bennt ülni a munkahelyen és csak 8-at dolgozni? 1 órás szünetek? Én is szívesen dolgoznék ilyen helyen xdd. A valóság azonban az hogy ha létezik is ilyen eset, akkor a népességnek nem a zöme hanem a kissebbség dolgozik így. A maradék nagyobb eséllyel keményen megizzad a pénzéért és nincs sok szünete.

Szívesen meghallgatom az értekezésed a TV eladásokról mert úgylátom nagyon utánnanéztél velem ellentétben.
15.
15.
Doc.
#13: Akkor azt magyarázd meg nekem ilyen szépen, hogy a TV eladásokon ez miért nem látszik meg?
14.
14.
mestermagyar
#13: És ezután nézd meg a konzol kivitelezését és rájössz hogy a leszedhető kontrollerek nem a nagy TV esetében menőek, hanem akkor amikor letámasztod a switchet. Ezért volt régen japán telefonokban antenna hogy TV-t fogjanak.
13.
13.
mestermagyar
#12: Kedves Doc.

A Japán lakások kifejezetten kicsi méretűek és papírvékonyak. Amikor azt mondom hogy kicsi méretű akkor úgy gondolj rá hogy a konyhának kb akkora hely jut mint egy kifejezetten hájas ember szélessége, de lehet az már a luxuskiadás.


A Japán lakások ezekmellett többgenerációsak. Amikor azt mondom hogy többgenerációs, akkor gondolj rá úgy hogy Japánban 37.000 szexhotel van. Magyarországon lehet hogy egy sem.
10.
10.
kopic
És nem ez az első eset.
9.
9.
kopic
Azért durva hogy ennyire nem figyeltek oda a helyesirasra. Már a kezdő bekezdésben 2 hibát találni.
8.
8.
Norbiii
Kedves Zoenn! Segítségképpen írom, hogy a 6 év az pontosabban 5 év. :)
6.
6.
Doc.
#5: Miért ne? Ha két meeting között van 1 óra szabadidő, akkor elő kerül a DS / Switch, stb.
5.
5.
delphijos
#1: Ne gondold hogy a japánok a melóban játékkonzollal nyomulnak. Ennél sokkal nagyobb fegyelem van ott.
1.
1.
Doc.
Ha tőlem is elvárnák, hogy akár napi 16 órát töltsek a munkahelyemen, még akkor is ha ebbol csak 6-8 óra rendes munka, biztos nekem is lenne egy Switch-em. De ettől függetlenül szép eredmény, a Switch meg egy jó kis konzol erős exkluzív címekkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...