Rainway - PC-s játék bármilyen eszközön

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rainway egy olyan ingyenes alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a PC-s játékainkat bármilyen hordozható konzolra vagy eszközre továbbítsuk. A készítők 60 fps-t ígérnek, alacsony késleltetés mellett. Hamarosan indul a bétateszt.

Bivalyerős PC-d van otthon, de szívesen játszanál a könyvtáradban szereplő címekkel bárhol és bármikor? Akkor a Rainway nevű alkalmazást érdemes lesz kipróbálnod.

Az app a PC-den futó játékaidat bármilyen hordozható eszközre, Switch-re, gyengébb irodai laptopra, tabletre vagy okostelefonra streameli. A Rainway minden modern hardvert támogat, így az Intel, az AMD és az NVIDIA termékeivel is megbirkózik. A felhasználók böngészőben vagy natív kliensen keresztül játszhatnak. A fejlesztők már jó ideje dolgoznak az alkalmazáson, amely lassan el is készül, január 20-án indul a nyílt bétafázis.

A Rainway 60 fps-sel száguldó streameket ígér alacsony késleltetés mellett. A játékosok beállíthatják a framerate-et, a felbontást és a bitrátát is, amely főleg a gyengébb mobilnettel rendelkezőknek jó hír.

A Rainwaynek nincsenek rejtett költségei, teljesen ingyenes. Bárhol is vagyunk, a PC-kre telepített összes játékunkhoz hozzáférhetünk. Bár az érintőképernyős irányítás minősége erősen kérdéses, de egy kontrollerrel bizonyára áthidalhatjuk a problémát.

6.
6.
Giggsy
#5: Egy: nem kell, hogy a PC full meghajtáson üzemeljen egész nap, tekintve, hogy a gép csak akkor pörög agyon, mikor fut a játék.
Kettő: irányítással nyilván nem lesznek gondok, mert az alkalmazásban be lehet majd állítani, hogy melyik gomb, a PC melyik billentyűjének feleljen meg.
Három: az, hogy a gép alvó módba lép (vagy akár hibernál) az hangyafasznyit sem érdekel senki. Amennyiben jól van konfigurálva az otthoni hálózat, és a gépen is engedélyezve van, akkor a megfelelő jelre felébred.
5.
5.
GAMEROD
Ez egy baromság. Ezer sebből vérzik az ilyen ötlet. Nem valami kifizetődő hogy otthon a PC full meghajtáson üzemeljen egész nap, hogy Pisitke tudjon játszani fél órát a buszon miközben suliba megy. Másrészt az irányítás kiosztásaival is gondok adódhatnak, az otthoni gép is bármikor alvóba válthat a sokáig marad idle-ben aztán lehet hogy fel se lehet majd távolról ébreszteni. Meg az ilyesmi ezelőtt is megoldható volt annak aki nagyon akarta, szinte minden mai de kicsivel régebbi alaplap támogat lehetőséget arra, hogy mobileszközről elérhető legyen a desktop, és azonbelül minden program.
4.
4.
Ben Reilly
Hat, oke, hogy lehet majd streamelni Switch-re, de mi lesz az iranyitassal? Joy-Cont tudtommal meg egyetlen jatek sem tamogat.
3.
3.
XuChi
Én eddig jónéhány ilyen programot kipróbáltam, de egyikkel sem voltam maradéktalanul megelégedve. Mindegyikkel volt valami kisebb hiba
2.
2.
Doc.
Mekkora vicc, hogy a Nintendo még rá se bólintott, de a Switch szinte végig jelen van a videó alatt.
1.
1.
Matt8888
Na ez szuperül hangzik. Remélem jó állja majd a sarat.
Anno volt még egy érdekes projekt erre, ami ingyenes:
http://gaminganywhere.org
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...