Eltűntek a digitális boltokból a Transformers-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Activision már a tavalyi év végén elkezdte leszedni a különböző digitális üzletek kínálatából a Transformers-játékait, és most már az is kiderült, hogy miért: véget ért a cég és a Hasbro tíz évre szóló licencmegállapodása.

Az IGN derítette ki, hogy véget ért az Activision és a Hasbro 2007-ben született licencmegállapodása a Transformers-jogokról, ezért a cég leszedette a Steamről, a PlayStation Store-ból és az Xbox Store-ból a Transformers-játékait: többek között a Transformers: War for Cybertron, a Transformers: Fall of Cybertron és a Transformers: Devastation sem érhető el ezután.

A Hasbro még nem árulta el, hogy mik a terveik a Transformers-sorozattal videojátékfronton, az mindenesetre biztos, hogy a mobilos játékaik, mint például a Space Ape-féle Transformers: Earth Wars ettől függetlenül működnek tovább. Az Activision részéről azonban, úgy tűnik, véget ért a licencelősdi: az utóbbi években már inkább a saját címeire fókuszált a kiadó, 2013-ban a James Bondot és 2014-ben a Marvel-játékokat is elengedte a cég.

2016 végén a Tini Nindzsáknak intett búcsút az Activision, a legutóbbi játékuk állítólag épp azért sikerült katasztrofálisra, mert rendkívül rövid idő alatt kellett összedobniuk a fejlesztőknek.

4.
4.
suresz
JAJ NEEE! meg akartam venni a fall of cybetront :(
3.
3.
Chrysh
#1: A Fall of Cybertron elég jó volt, azt végig is vittem szívesen, a filmet viszont nem szívesen néztem végig.
2.
2.
markoci555
1.
1.
user101
Helyes, már vártam ! Esetleg a filmeket is letörölhetnék minden adathordozóról. Felejtsük is, hogy valaha léteztek ... hip. hip... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...