Forza Horizon 3 - megérkezett az Xbox One X-javítás

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 15.
  • Letöltés
Link másolása
Már tölthető a Forza Horizon 3 ingyenes frissítése, amely után a versenyjáték kihasználja az Xbox One X hardverét. A framerate ezután sem változik, viszont natív 4K-ban fog futni a gépen.

Már tölthető a Forza Horizon 3 Xbox One X-javítása. Habár a játék már eddig is támogatta a HDR-t, eddig csak 1080p-ben volt hajlandó futni, a patch letöltése után azonban a natív 4K-t is támogatja az Xbox One X-eken.

A Microsoft erősebbik konzolján játszók más látványbeli fejlesztésekre is számíthatnak, ennek megfelelően szebben tükröződnek majd az autók, javul az árnyékok és a textúrák minősége, és úgy általában is nő a részletesség és a látótávolság.

Habár a töltési sebesség javul, a framerate változatlanul 30 fps lesz - a változtatások a Blizzard Mountain és a Hot Wheels kiegészítőket is érintik.

36.
36.
frankdelgado
#23: Most a te teljesen objektiv véleményed a forza horizon x patch al kapcsolatban h boxra nincs exklúzív? Folytasd kérlek, ez egy izgalmas téma. Mi az az uc4?
25.
25.
kergabi83
#23: Így van. A játékélményhez a játékra való monitor tesz hozzá, mondjuk egy 144Hz 1ms alap FHD. Az 1ms kell a pengeéles irányitáshoz, a 144 Hz meg hogy lássak is valamit belőle. Sajnos a HDR és hasonlók nagyon növelik az input lagot, játszhatatlanná téve a versenyjátékokat. Viszont nagyon jól néznek ki, egy kalandjátékhoz remekűl illenek. A 4k nagyon szép, nagyin csodás, az érdekes az hogy a monitoromon ugyanazt a pixelsűrüséget használom, képátlóra számolva. :D Csak éppen kisebb képet nézek (50/24coll) Igaz a cèllövöldéhez meg pont ez az ideális. Minden más estben pedig mehet a tv-re a kép.
23.
23.
Zoli0507
#17: Hosszù tàvon ebben szerintem nem lesz jövő mivel màr 8K-s TV-t is lehet vàsàrolni. Nekem "csak" pro van szemben az X-el de van 4K-s tv-m ès a HDR-t is meg tudja jelenìteni nem csak "feldolgozni". Tèny hogy èlesebb a kèp. Hogy a "legmezeibb" pèldat emlìtsem; Dishonored 2. A pro megjelenèse utàn megkapta a 4K-s patch-et. Valòban szebb, èlesebb, kontrasztosabb. Deee semmi pluszt nem tesz a jàtèkèlmènyhez.
A 4K egyetlen egy dologra jò, a szemnek kènyesztetès. De ezzel ki is fùjt.
Ez most lehet közhelyes, vagy lehet "csakazèrt is"(mert nekem ps van). Deee, èrtem mit akartak azzal a The VR-os sràcok mondani hogy; megjött nekik az xbox one X. Azt mondtàk szìvesen csinàlnànak tesztet csak az a baj hogy nincs mivel. Nincs olyan ex jàtèkuk ami feszegetnè a hatàrait. Ebből kifolyòlag pedig össze se tudjàk a pro-val hasonlìtani (HZD, UC4..). MIHEZ viszonyitsanak? A multis cìmekhez nem tudnak mert ott minden platformon van egy kompromisszum, ès amit senki nem tud az az hogy esetlegesen egyes platformok mennyit fizetnek hogy a sajàtjukon jobban nèzzen ki, stabilabb legyen...stb.
A "vicc" pont a X bemutatòjàn volt làthatò ahol true 4K ìgy true 4K ùgy erre amivel promòztàk (AC origins) az 30fps ès cheekboarding 4K. Nem True, hanem skàlàzott. Vicc az egèsz. Ès ez platformtòl függetlenül mondom illetve ìrom
22.
22.
Gaboo77
#20: Kíváncsi voltam az ő nézőpontjára, amit el is fogadtam. Ennyi! :)
20.
20.
Roboteur
#14: Valaki 300 ezres videokártyát vesz a gépébe pontosan ugyanezen okok miatt, mégis miért nem kérdőjelezed meg azt? A multiplatformok szebbek X-en, alig (de tényleg, alig) szebb a max pc-s beállításoktól. Megéri az X, mert nem kell cseszekedni a pc hátrányaival, multiban nincsenek csalók, sorolhatnám még. És 99%-ban ugyanazt a minőséget kapod, mint pc-n maxon. Ezért éri meg.
15.
15.
tirpa
#11: Nekem 2017.12.02.-én járt volna le az éves GOLDom, 2017.11.28.-én vettem (4 nappal korábban vettem, nem digitálisan) ugyanúgy 1 éveset és az új lejárati idő 2018.11.28. (vagy is buktam 4 napot). Ez volt az első, hogy a lejárat előtt hosszabbítottam meg. Úgy gondoltam, hogy megmarad az a 4 nap, mert szerintem így lenne a reális. Vagy csak elrontottam valamit. :D
13.
13.
crytek
#2: LOL mit miért.

Csekkold a pc-s 4k tesztet és megtudod miért "csak" 30 fps.

https://wccftech.com/nvidia-amd-gpus-benchmarked-forza-horizon-3/
12.
12.
crytek
#6: Told pc-n ott több is van :)
10.
10.
Roboteur
#9: Az a vicces, hogy a pc, mint folyamatosan fejlődő platform egyik fanboy-a a 1080p-t előnyösíti még, mikor konzolon már 4k van! :D Szerintem csak irigy, hogy a pc-jén még képtelen a 4k-ra. És nem, nem tudom megérteni a kis vérpistikék fps számháborúját, az engem nem érdekel. :) Pc-t meg nem fejlesztenék már évek óta, pontosan amiatt, mert egy 165 ezres konzollal tudom a 4k-t, pc-ből meg 300 ezres kell, hogy 4k ready legyen. :D Úgyhogy kösz, az nem.
9.
9.
a.sebi
#1: nem baj , hogy neked kevés .Nem is neked készült , hiszen te pc n szeretsz játszni!
Nem értem miért kell ez a negatív hozzáállás .
Ilyenkor mi a cél? hogy megesősítsd , hogy jól döntöttél amikor pct választottad?
Nem lehet mindenkinek megfelelni !
6.
6.
XuChi
Remélem a 4.rész 60fps lesz. Ha nem, azt is kihagyom.
5.
5.
delphijos
A 30 fps meg elsősorban a CPU limit miatt van, a nagyobb felbontást bírja a GPU, de a framerate-hez több cpu kakaó kéne. Azért a TR-hez képest egy kicsivel "mozgalmasabb" ez a game, ott gondolom azért volt megoldható. Vagy túl sok munka lett volna, ami igazából nem térül meg. Nem hiszem hogy valaki CSAK EZÉRT venné meg. A 4k patch is inkább "presztízs" dolog.
4.
4.
delphijos
Már szedem is lefelé. Királyság. Nekem ez a játék nagyon bejön.
2.
2.
XuChi
Marad a 30fps???? DE MIÉRT???
1.
1.
unrealnoise
Hát ez fantasztikus. De visszataszító is valahol. Kisebb megszakítással, de a 6 év konzolos éra után úgy érzem ismét a PC a legjobb gaming platform. Vicc, hogy az X1X sem érdekel, a Switch ellenben elég jó befektetésnek tűnik...

Itt is az zavar, hogy pl mit ad ez a játék FHD tulajoknak? Semmit? Lehet szebb lesz a textúrák minősége, etc. De egy exkluzív fejlesztő nem tudja megoldani azt, amit a muliplat Tomb Raider előző részének fejlesztői meg tudtak valósítani?

Én 1080p és 60 FPS mellett tolnám inkább az FH3-at, de legalább legyen választási lehetőségem. Erre itt van egy grafikai/felbontás update, aztán kész.

Hát ez nekem rohadt kevés...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...