Tűzgyűrű: Lázadás - zúzásban nem lesz hiány

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Befutott az idei nyári moziszezon egyik legnagyobb darálását ígérő Tűzgyűrű-folytatás második kedvcsinálója, ami a látvány mellett a történetet is részletesebben felvázolja.

A Legendary Pictures és a Universal Pictures jóvoltából befutott a Tűzgyűrű: Lázadás második kedvcsinálója, ami pont azt vetíti előre, micsoda zúzás lesz majd a del Toro-féle film folytatása.

A második rész főhőse, Jake Pentecost ígéretes Jaeger-pilótának indult, de karrierje során valami félresiklott. Nem tudott megfelelni legendás apja örökségének, így aztán a helyi alvilágban kötött ki. Amikor azonban a Kaijuk visszatérnek, hogy újból megkíséreljék ledózerolni a világunkat, Jake kap egy második lehetőséget, hogy bizonyítson. Ebben segítségére lesz az új generációs pilóták egyik legjobbja, Mako Mori, egy 15 éves hacker, Amara, illetve egy kezdetben rivális kihívó, Lambert.

A Tűzgyűrű: Lázadás április 5-én kerül a hazai mozikba.

12.
12.
Perseus84
Az otlet nem rossz, a legnagyobb problema az idiota otlet hogy ketten iranyithatnak egy robotot. Ki a f..om talalta ki ezt? Ha mar a technologia ennyire elorehaladott egy ember nem tudja iranyitani meghozza taviranyitassal? Ez egy borzalom. Es Finn a SW-bol mar csak hab a tortan, borzalmasan szar szinesz ugy ahogy van. Nalam ez 0. :)
11.
11.
BrockSamson
A pletykak szerint az elso reszbol a studio kivagatott egy orat, del Toro harom ora fole vitte volna a jatekidot, es valoszinuleg emiatt is lettek egyes karakterek olyan sutak, hiszen a tortenetuk es beszelgeteseik fele egyszeruen hianyzott.
Ettol fuggetlenul az elso resz nekem amolyan igazi bunos elvezet, ellentetben a Transformers filmekkel, amik csak bunok.
9.
9.
pjoco
Nekem bejött. Transformers filmeknél évszázadokkal jobb.
8.
8.
Az elso borzalom volt, de talan ez jobb lehet, mar alapjaraton jobb arcokat latni benne...
5.
5.
Yanez
Kevés filmek egyike, amit a felénél kikapcsoltam. Ha fizetnének sem nézném meg. :D
3.
3.
kastorhun
Már az első rész is egy agyatlan, buta látvány film volt.
De ez a zene az előzetes alatt elképesztően borzalmas.
2.
2.
Köszi a trailer-t, első rész egyik kedvencem, brilliáns egy mozi.
Remélem azért ez se csak zúzásról fog szólni, de jöhet XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...