PUBG - már 4 millió játékos Xbox One-on

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 27.
  • Hír
Link másolása
Töretlenül növekszik a PlayerUnknown’s Battlegrounds játékosbázisa. Az új rekordot az Game Preview programban szereplő Xbox One-os verzió szállította. A decemberi premier óta már 4 millióra duzzadt a rajongótábor.

Január közepe óta még egy millióval ugrott meg a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One-os verziójának játékosszáma. A 4 millió bizony szép eredmény egy korai hozzáférésű címtől, örül is neki nagyon a PUBG Corp., ezért egymillió dollár értékben dob szét ajándékokat a felhasználók között.

Pontosabban minden játékos 30 ezer Battle Pointot kap, amit a játékon belül kozmetikai elemekre költhetnek el. Az ajándékot csak akkor kapod meg, ha január 31-ig megvásároltad a PUBG-t, és létrehoztál egy karaktert. A pontok február 1-jén landolnak az accountodon.

A 30 ezer pont bizony értékes ajándék, olyan mintha kilenc lootboxot vásároltál volna. A telhetetlen játékosoknak mindenesetre mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk, ha egy héten belül több ládát is meg akarnak venni. Az első lootbox 700 BP, de ez a szám felmászhat akár 7 ezer BP-re is. A legjobb az, ha nem rögtön költöd el a pontjaidat, hanem több hétre szépen elosztod.

46.
46.
Ooorky
#45: Pontosan, jobb terméket adnak olcsóbban.
45.
45.
PaprikaJancsi
#44: PUBG 10ezer Ft, Fortnite ingyenes. Ezt se felejtsük azért el.
33.
33.
zozo76hun
#28: 4. stb = no ps verion
32.
32.
GAMEROD
#22: Már leírtam lejjebb, hogy mi a problémám a dologgal. Mégpedig az, hogy az ilyesmi elveszi a valamivel igényesebb fejlesztők kedvét. Ugyanúgy mint ez a bitcoin mánia is, hogy minek dolgozzon a jó munkásember, ha otthon tökvakarás közben is jön a lóvé. Remélhetőleg egyik jelenség sem fog a végtelenségig tartani.
29.
29.
Shannaro
#28: Azt meg se kell említeni, hogy minden hírnél elmondják ugyanazokat a hibáit a játéknak. Micsoda világ... Ezek a mai fiatalok... Ja, és ugyanazokat a hibákat azért tudják elmondani minen hír alatt, mert mindig ugyanúgy megvannak. Amúgy egyet értek, hogy divatból útálni valamit úgy marhaság ahogy van, és elhiszem hogy bosszant, meg már unalmas. Ne azért "szarozzunk" már le valamit, mert mások is azt teszik, hanem azért mert megérdemli. Legalábbis én így vagyok vele.
22.
22.
delphijos
#13: De nem adják ingyen. Na és? Nem kötelező. Nem tudom min játszol, de szerintem a hw azért 100e-ben benne van. És megy a sírás 10e forint miatt. Ha nem a Te zsánered, akkor azért kár sírni ( mintha azért panaszkodnék hogy dárágák a teniszütők, pedig nem is teniszezem ) ha meg szereted, és beletennél x órát, akkor nem hiszem hogy az a 10e AKKORA kiadás. Biztos vagyok benne, adtál már többet egy játékért, és még csak nem is volt benne ennyi játékidő. Az ,meg hogy sokan a multiban több pontenciált látnak, abban szerintem továbbra is benne van a használtpiac konzolon. Egy multi játékot nem lehet "végigtolni, és eladni". Az meg hogy ez most népszerű lett, az a váletlen, és a szerencse műve is. Mondjuk a "Gangnam Style" se azért volt annyira ismert / népszerű mert olyan baszott jó volt, Csak "jött". Szokott lenni ilyen. Mi a fenéért kell állandóan ezen nyavajogni.
20.
20.
Ooorky
#14: Fortnite már rég lehagyta minden platformon.
19.
19.
GAMEROD
#17: ...különben meg cseszheti az ember a másik meccset, ha a ranking listákon a csalók eredményei érvényesülnek.
18.
18.
GAMEROD
#17: Lehet hogy szarul játszok, mert egy GTA5 Stunt meccsen egyszer sem tudtam 2 másodperces köridőt autózni hiába nyomom neki mint az állat, és pénzes zacskókat sem tudtam dobálni egyik gombbal sem. 99-es szintre se tudtam 4 nap alatt felkúszni.
17.
17.
#16: Vagy továbblépsz egy másik meccsre. Egyébként a hozzád hasonló felfogású játékosok sírnak rögtön a csalás miatt, közben meg lehet csak szarul játszol. Érdekes, évekig pc-n multiztam és sosem kellett játékot törölnöm csalók miatt.
16.
16.
GAMEROD
#14: Elképzelhető hogyha nem is 100, de nagyrészük most azt tolja. Engem az nem tudna szórakoztatni hosszútávon hogy kiesek az ejtőernyővel, aztán addig bujdosok amíg ki nem lő valaki és véletlenül elérek X eredményt. Majd ha előkerülnek az Aimbot-ok és a radar/objektumokon átlátás hack-ek, egyből nem lesz ennyire szórakoztató, legalábbis PC fronton, mondjuk már most is sanszos hogy van egykét csaló. Ha a GTA5-ön is vígan megy a csalás, akkor ezen is fog, mert a GTA5-ben is csak a nagyon retró csalási módszerekért harap a rendszer. Ezért sem adnék pénzt sima online játékért, mert vagy beállok a csalók közé, hogy kiegyensúlyozottabbak legyenek az erőviszonyok, vagy dobom a kukába az első gyanú esetén.
15.
15.
Bnecne
Valahogy számítottam a ps fanboyokra a hír alatt egyszerűen már undorító amit csináltok, van egy kis siker vagy kiemelkedő számok az xbox-nál egyből jöttök,hoy nincs is rá játék se exk.-ek.
14.
14.
Blazkowicz
Tehát most már az xbox userek majdnem 100 százaléka pubgézik.... :)
13.
13.
GAMEROD
#10: A fennakadás oka az, hogy ilyesmit ingyen kéne adni. A World Of Warplanes, Tanks, Dota stb... is bele lehet rakni ezer órákat és ingyenesek, optimalizáltabbak és szebbek. Nem is azzal van itt a gond hogy megszedi magát a kiadó, hanem azzal hogy ezt látva az igényesebb játékfejlesztők majd beleszarnak az egészbe, és majd ők is elkezdenek klónokat gyártani, vagy épp ők is pénzt kérni. Az Eidos már kapásból bejelentette hogy ezentúl az online-ra fókuszál, így aztán várhat az ember egy Thief-et tőlük vagy valamit. A Rockstar szintén magasról letojja a single alapú GTA-t. Nem jó ez így, valami középutat azért találhatnának, ne csak a zsé és a lehúzás lebegjen a szemük előtt.
8.
8.
Rakottkrumpli
Kezd a PUBG hater társadalom szánalmasabb szintre süllyedni, mint a cod-é. Pedig azok hosszú évek alatt tökéletesítették a szart, amit a cod hírek alá fröcsögnek. :D Ehhez meg pár hónap elég volt! Elismerésem!

https://i.imgur.com/sSJQgmW.gif
1.
1.
GAMEROD
Elég elkeserítő számok. Egyrészt azért mert egy ilyen felemás megvalósítással és tartalommal rendelkező játékok egyáltalán átlépik az egymilliós határt. Remélem majd az Overkill's Walking Dead hatására szembesül a többség azzal, hogy eddig mekkora szeméttel játszottak, amilyet jobb időkben ingyé osztogattak nem 30-40 euróért meg az esetleges plusz extrák áráért. Meg lehet nézni a World Of háborús játéksorozatokat, meg a társait.. ingyenesek, szépek és így is megél belőle a fejlesztő, ezek meg legombolják a nagy közgazdász kölyköket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...