The Avengers Project - több évre szóló tartalommal

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 4.
  • Hír
Link másolása
A Marvel hivatalos oldalán megjelent egy blogbejegyzés, ami ismét megerősíti, hogy online-központú lesz a Square Enix és a Crystal Dynamics Bosszúállók-játéka, a The Avengers Project.

Tavaly szeptemberben több álláshirdetés is arra utalt, hogy a Tomb Raider-sorozatot újraindító Crystal Dynamics csapatának következő játéka, a The Avengers Project egy online-fókuszú, külső nézetes akciójáték lesz.

Ezt most egy friss blogbejegyzés is megerősíti, a Marvel oldalán olvasható rövid beszámolóban ugyanis Scot Amos, a stúdió vezetője elmondta, a Bosszúállók-játék egy teljesen új és eredeti történetet mutat majd be, ráadásul egy olyan univerzumot építenek fel, amiben több éven át lehet majd a szuperhősökkel kalandozni.

Ez így első hallásra a The Division és a Destiny hosszútávú koncepcióját vetíti előre, vagyis az alapjáték után valószínűleg DLC-k formájában és újabb részek segítségével szövik tovább a történetet.

A projekthez egyébként nemrég 15 játékipari veterán is csatlakozott, köztük Shaun Escayg, a Naughty Dog korábbi kreatív igazgatójával és Stephen Barryvel, aki 27 éve dolgozik a játékiparban, ahol a Visceral Gamest és az EA-t is megjárta.

6.
6.
hedzsooo
Ha online központú lesz, akkor ettől a projektől most én is fájdalmas búcsút veszek! :D Reméltem, h vmi Witcher-féle, minőségi, nyitott világban játszódó, ám 1 erős + érdekes történetre felépített tyutyerka lesz ebből, meh.
4.
4.
kopic
Akkor engem eddig erdekelt...
Kosz szepen!
3.
3.
PaprikaJancsi
Baromi jól hangzik, én várom!
1.
1.
FiveSalmon69
A mögötte álló neveket olvasva nagyon remélem, hogy csak ennyiben lesz köze a destinyhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...