Battlefield 1 - keményebb fellépés a csalók ellen

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 6.
  • Hír
Link másolása
A DICE egy friss blogposztot tett közzé, amelyben a csalók elleni intézkedéseiről számol be, és egyúttal felhívja a rajongók figyelmét: ne dőljenek be azoknak a híreknek, amelyek az igazságtalanul bannolt topjátékosokról szólnak.

Hatékonyabban lép fel a Battlefield 1 csalói ellen a DICE, és ennek szemmel láthatóan a kommunikáció is a része: a fejlesztők egy új blogposztot tettek közzé, ebben számoltak be arról, hogy októberben 8500 csalót bannoltak a játékból, és folytatják a küzdelmüket azokkal szemben, akik külsős segédeszközökkel igyekeznek előnyhöz jutni. A fejlesztők szerint a jövőben több ügyeskedőt tudnak majd leleplezni, mint korábban bármikor.

A DICE azokra a posztokra is kitért, amelyek a közösségi oldalakon terjednek, és arról szólnak, hogy a készítők olyan játékosokat is kibannoltak, akik egyébként nem csaltak, csak szimplán nagyon jól játszottak. A svédek szerint egyik tiltás sem igazságtalan, biztosak benne, hogy egy tisztességes játékos sem akadhat fent a szűrőjükön. Hozzátették azt is, hogy ezeket a híreket épp a csalások fejlesztői terjesztik, és nem szabad bedőlni nekik.

14.
14.
Formula1fanatic
Ezt a folyamatos csalást nem értem, valami pénz díj jár az első helyekért vagy mi?:D Az, hogy funból local valaki egyszer megcsinálja kiderül és röhögnek az még oké, de hogy valaki rendszeresen csaljon online ez felfoghatatlan :D Gondolom ezek verik legjobban a mellüket mekkora ászok :D Nem is akarnék ilyen előnnyel játszani, nem lenne olyan jó kihívás.
11.
11.
#9: Jó, azt vágom én is. Azt hittem rendesen hack cuccok vannak rá, mert ahhoz képest hogy friss csirke vagyok, még nem találkoztam csalóval.
9.
9.
negyven2
#2: PC-s értelemben nem lehet. Egyedül game bugok kihasználása lehetséges, illetve a bill/egér emulátorokkal valamint modcontrollerekkel való előny létezik.
4.
4.
#3: Ezt nem tudtam. Pc-n biztos többen csalnak, a nagyobb része biztos ott kapott banánt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...