Launch traileren a PS4-es Shadow of the Colossus

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 6.
  • Videó
Link másolása
Amerikában már kapható, hozzánk pedig holnap érkezik meg a Shadow of the Colossus felújított változata. Minden idők egyik legjobb játékát költöztették át PlayStation 4-re a Bluepoint srácai, méghozzá kiváló minőségben.

A játék méltatását ezen a ponton abba is hagynánk, a tesztünkből kiderül, hogy miért érdemes beszereznie minden PlayStation 4-tulajnak. A remake megjelenése holnap várható Európában, a Sony ennek apropóján tette közzé az alábbi launch trailert. Érdemes megjegyezni, hogy a videó elég sok kolosszust megmutat, ha még nem játszottál Ueda klasszikusával, ezt mindenképpen vedd figyelembe a megtekintés előtt!

5.
5.
Duken
#4: Tök mindegy hogy sorrendben vagy sem, nem ez a játék lényege de szerintem Te ne játsszál vele,de tényleg, meg úgy egyáltalán ne játsszál semmivel. Szörnyű szőrszálhasogató egy természeted van ha egy ilyen instant klasszikusnál egy m ilyen apró faszságokon vagy fennakadva. Mintha azt mondanád hogy Rembrand miért használt olyan sötét színeket és miért nem imresszionista stílusban festett. Bocsi nem akartalak megbántani csak egyerűen képtelen vagyok megérteni az ilyen hozzá állást.
3.
3.
Macifasz
Meló közben kaptam az SMS-t, hogy mehetek átvenni. Mivel 7-ét írnak mindenhol, azt hittem csak előbb megjött a boltba a készlet, és kiadják az előrendeléseket korábban. Max nem tudok majd vele játszani, csak éjfél után. Ehhez képest simán feltudtam installálni és már el is kaptam az első két Colossust. :-D Eddig fantasztikus és bele-bele pillantva a TheV Pisti végigjátszásába, ez csak jobb és jobb lesz, ahogy majd haladok előre. :-)
1.
1.
NathanDrake
De várom már a holnapot remélem reggel hív a futár hogy meghoztam a csomagot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...