Launch traileren a PS4-es Shadow of the Colossus

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 6.
  • Videó
Amerikában már kapható, hozzánk pedig holnap érkezik meg a Shadow of the Colossus felújított változata. Minden idők egyik legjobb játékát költöztették át PlayStation 4-re a Bluepoint srácai, méghozzá kiváló minőségben.

A játék méltatását ezen a ponton abba is hagynánk, a tesztünkből kiderül, hogy miért érdemes beszereznie minden PlayStation 4-tulajnak. A remake megjelenése holnap várható Európában, a Sony ennek apropóján tette közzé az alábbi launch trailert. Érdemes megjegyezni, hogy a videó elég sok kolosszust megmutat, ha még nem játszottál Ueda klasszikusával, ezt mindenképpen vedd figyelembe a megtekintés előtt!

13.
Oldman
Unravel!
Valòban nem vagyok màr fiatal, jòk a sejtèseid ez ügyben...
Az "egyszerű" jàtèkot fèlreèrtetted, pont abban az èrtelemben ìrtam a jàtèkra a jelzőt, hogy pontosan nem egy egyszerű jàtèkròl, lehet szò, annàl sokkal többről. Legalàbbis sokak szemèben...
Ezt nem tudtam előzőleg ugye..
10.
Oldman
Duken!
Èrtem, semmi gond! Èn is köszi, hogy bèkesebbè vàlt a hangnemed! Pròbàlom megfogadni a tanàcsodat/tanàcsaitokat, ès nem variàlom meg a mű alapèrtelmezett szìnvilàgàt. :) Egyèbkènt elfelejtettem, miszerint vannak jàtèkok, melyek sokkal többet jelentenek sokaknak, mint egy egyszerű jàtèk, ezeket kritizàlni felèr egy jò nagy adag sèrtèssel. Termèszetesen nem ez volt a cèlom! Nektek is jò beleèlèst a jàtèkhoz, emlèkezetes lesz a benne eltöltött minden egyes perc az biztos! :)
9.
Duken
#7: Oké tényleg bocsi nem akartalak megbántani csak idegesített hogy minden hírnél szóvá tetted a ködöt ami ehhez a játékhoz tökéletesen passzol. Igazad van trükkös megoldásként is használják de nem a SoTC.ban.
Szóval én is hibás vagyok amiért nem tudtam normálisabb hangnemben leírni a véleményemet csak gyűlt bennem a dolog, nem a személyed ellen szólt Oldman azzal minden oké, főleg hogy ilyen normálisan reagáltad le a kirohanásomat! :D
Jó játékot hozzá, remélem élvezni tudod majd és el tudsz merülni ebben a csodálatos világban!
7.
Oldman
Duken!
Mèg annyit..
Az èn hibàm, hogy eddig nem igazàn ismertem ezt az "epikus" jàtèkot, a megjegyzèsem a jàtèkkal kapcsolatban nem a szőrözès miatt esett meg, hanem kìvàncsi voltam egy szàmomra fontos momentumra, plusz a nem is kevesek àltal előzőleg èszrevètelezett, ès nekem is feltűnő, valòszìnűleg nem csak a hangulatèrt alkalmazott, hanem egy technikai "trükkös" megvalòsìtàst mertem megemlìteni. A ködöt a konzolok teljesìtmènyènek a korlàtjai miatt alkalmazzàk legfőkèppen, ìgy nem fog akadozni a kèp. Nem ìrom le bővebben, olvass utàna. Tehàt ezt a VIVIBE filterrel csökkenteni lehet, meg ezen beàllìtàs variàlhatòsàgàval ùgyszintèn.
A jàtèk maga fantasztikusan hangulatos, minèl előbb beszerzem!
Az èszrevètelek nem mindig a fikàzàsokròl szòlnak...az èn esetemben biztosan nem!
6.
Oldman
Duken!
Mi bajod a hozzààllàsommal? A szìnvilàgot csupàn ajànlani mertem, magànügy, hogy kinek mi jön be, a sorrendet meg kèrdeztem. Remèlem nem voltam tùl bonyolult. Ez egy fòrum ha jòl tudom, itt mindenki leìrhatja a vèlemènyèt, erről szòl ez az egèsz. A szemèlyeskedesnek meg nincsen helye! Hogy mivel jàtszom ès mivel nem, szerencsère nem te fogod eldönteni, sőt, mèg javasolni sem ajànlott. Rèszemről a tèma lezàrva...
5.
Duken
#4: Tök mindegy hogy sorrendben vagy sem, nem ez a játék lényege de szerintem Te ne játsszál vele,de tényleg, meg úgy egyáltalán ne játsszál semmivel. Szörnyű szőrszálhasogató egy természeted van ha egy ilyen instant klasszikusnál egy m ilyen apró faszságokon vagy fennakadva. Mintha azt mondanád hogy Rembrand miért használt olyan sötét színeket és miért nem imresszionista stílusban festett. Bocsi nem akartalak megbántani csak egyerűen képtelen vagyok megérteni az ilyen hozzá állást.
4.
Duken
#2: Élénk színvilág? Én biztos nem baszarintanám el vele a játékot. Élénk színvilágra ott a borderlands. Az atmoszféráját teszed tönkre a játéknak, és a ködöt is faszán megcsinálták mi bajod a köddel? Illik a játék misztikumához,sejtelmességéhez és nyomasztó titkaihoz. Nem rosszabb hanem éppen hogy jobb lesz a látvány a ködös tájképtől.
3.
Macifasz
Meló közben kaptam az SMS-t, hogy mehetek átvenni. Mivel 7-ét írnak mindenhol, azt hittem csak előbb megjött a boltba a készlet, és kiadják az előrendeléseket korábban. Max nem tudok majd vele játszani, csak éjfél után. Ehhez képest simán feltudtam installálni és már el is kaptam az első két Colossust. :-D Eddig fantasztikus és bele-bele pillantva a TheV Pisti végigjátszásába, ez csak jobb és jobb lesz, ahogy majd haladok előre. :-)
2.
Oldman
Nem ismerem az eredeti jàtèkot. Lehet tudni, hogy a kolosszusokat csak Darmin istensèg (?) sugallatàra sorrendben lehet megkeresni illetve kiiktatni ahogy mondja a templomban, vagy itt is szabad kezet kap Wander, ès tetszès szerint bàrmelyiket megtalàlva kiiktathatjuk? Mert ha sorrendben kell, akkor az egyfajta kötöttsèget jelent sajnos.. Jò hìr, hogy a jàtèk kapott ùgynevezett filtereket, emiatt több szìnvilàgot alkalmazva is vègigvihetjük az alkotàst. A VIVIBE-filter variàciòt mindenki figyelmèbe ajànlanàm, gyönyörű èlènk szìnvilàgot kapva mèg a ködös rèszek is gyengülnek, ami kicsit bosszantò jelensèg. Ès ezen belül van szàmos beàllìtàsi lehetősèg. A 60fps külön öröm lesz, rettentő sokat szàmìt làtvànyban egy szèp grafikàjù jàtèknàl a kèpkockàk megfelelő szàma!
1.
NathanDrake
De várom már a holnapot remélem reggel hív a futár hogy meghoztam a csomagot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...