Fear the Wolves - Battle Royale Csernobilban

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az egykori S.T.A.L.K.E.R.-fejlesztőkből verbuvált Vosok Games is felült a Battle Royale-vonatra, legújabb játékuk, a Fear the Wolves ebben a műfajban hódít. A helyszín a radioaktív sugárzással sújtott Csernobil.

A Survarium alkotója, az ukrán Vostok Games Battle Royale FPS-t készít Fear the Wolves címmel. A munkálatok már több hónapja zajlanak, a kiadást pedig a Focus Home Interactive vállalta.

Helyszínünk Csernobil vidéke, ahol roppant erős a nukleáris sugárzás, és ha a 100 fős csaták nem szolgálnának elég kihívással, az anomáliák és a dinamikusan változó időjárás biztosan fog.

Játszhatsz csapatban, vagy magányos farkasként, a lényeg az, hogy egyetlen ember maradjon talpon a meccs végén. Itt nem elég fegyvert találni, megfelelő védőöltözet is szükséges, és pluszban mutáns teremtmények távoli üvöltése kísért mindenkit.

A Fear the Wolves 2018 folyamán érkezik PC-re és konzolokra, de számítógépeken előtte Early Access-játékként is megfuttatják.

9.
9.
almaspite
8.
8.
almaspite
#4: Szerintem nem az ötlet hiánnyal van a gond. Inkább félnek, hogy nem fognak belőle pénzt szerezni. Ezért próbálnak valami új trendet meglovagolni, több és kevesebb sikerrel.
7.
7.
almaspite
#3: Sajnos a survarium után ebbe nem sok remény van.
6.
6.
shooter1234
5.
5.
zozo76hun
korabban a zombik voltak a divatos jatekok, most a battle royale a meno.
4.
4.
mestermagyar
#1: A Survariumot is ezek a srácok fejlesztik, tulajdonképpen csak próbálnak valamit kezdeni a senki által nem játszott játékuk assetjeivel.

MINDEGYIK random multiplayer only steames cím battle royale-t fejleszt bármiféle kifejezett innováció hiányában. Elkeserítő ötlethiányról tanúskodik szerintem.

3.
3.
Gykrizsi
Kövezzetek meg, de ha ezt jól megcsinálják, egész durva lenne.
2.
2.
Chrysh
#1: Stalker 2 túl melós lenne.
1.
1.
zsocc-nrg
Így is van, nem kell kreatívnak lenni, nem kell a Stalker 2 se, de legalább fel lehet ülni a battle royale-vonatra a könnyű pénz reményében hogy elkészíthessék pár hónap alatt a sokadik PUBG-klónt hogy aztán eltűnhessen a süllyesztőben. A lootboxok után ez a mai játékipar szennye, mert kb az összes hasonszőrű próbálkozás felesleges a Fortnite-PUBG kettős mellett csak úgy mint a MOBA-k esetében ahol lassan mind fűbe harap a Dota/LOL/HOTS trió árnyékában. De alapból nem is értem minek fognak ebbe bele mikor még a Survarium sincs kész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...