Metal Gear Survive - egyszerre csak egy karakterrel

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 23.
  • Hír
Link másolása
Alapértelmezetten csak egy karakterünk lehet a Metal Gear Survive-ban. Ha ezzel párhuzamosan szeretnénk egy másikat is indítani, azért már fizetnünk kell, ráadásul nem is keveset.

Alig jelent meg a Metal Gear Survive, a játékosok máris találtak valamit, amit nehéz megemészteni: a játékban csak egy karakterünk lehet egyszerre, ha többet is szeretnénk párhuzamosan, azért már fizetnünk kell.

A beszámolók szerint a játék elindítása után azonnal létre kell hoznunk a karakterünket, a későbbiekben ezt használhatjuk a single playerben és a multiban is. Ahhoz azonban, hogy legyen egy második hősünk is, 10 dollárnak megfelelő játékbeli valutát kell vásárolnunk, a második slot feloldása ugyanis 1000 Survival Coinba kerül. (A 10 dollárból 1150 érmét lehet váltani egész pontosan.)

Annak természetesen nincs akadálya, hogy töröljük a karakterünket, és létrehozzunk helyette egy másikat, ha viszont megosztva használjuk a fiókunkat egy családtagunkkal, akkor egész biztos, hogy zavaró lesz ez a megkötés.

5.
5.
nephilim
#4 Isten ments, hogy védjem a Konamit, de a játék "csak" 40 dollár. Tekintsünk el attól, hogy ennyit se ér/2 karakter slot és ugyan ott tartasz.
4.
4.
simon 555
#3: Ez kérlek szépen egy teljes árú 60 dolláros játék...
3.
3.
De ez nem fizetős "játék" volt? Vagy ingyenes lett valamikor?
2.
2.
Thor Vath
#1: Például az, hogy van :)
1.
1.
vanpear
Van egy, olyan érzésem, hogy nem csak ez lesz zavaró a játékosok számára ebben a játékban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...