Az Iron Galaxy Switch-re portolná a Monster Huntert

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 5.
  • Hír
Link másolása
Ha már a Capcom különböző indokokra hivatkozva letett a Monster Hunter World Nintendo Switch-változatáról, a portolásban jártas Iron Galaxy Studios elnöke felajánlotta, hogy szívesen elkészítenék a játékot a hibridkonzolra.

Adam Boyes neve ismerősen csenghet számunkra, lévén ő volt a Sony third-party kapcsolataiért felelős alelnöke, míg most a chicagói Iron Galaxy Studiost vezeti. Ez a csapat portolta a Batman: Arkham-játékokat PC-re, és a Destinyt is az előző generációs masinákra. Mostanság az Extinction című óriásölős játékon dolgoznak. 

Az úriember a Twitteren dobta fel a labdát a Capcomnak: tudja, hogy a Monster Hunter World nehezen lenne portolható Switch-re, de pont ezek a kihívások éltetik a csapatát, ezért arra ösztönözte a kiadót, hogy adja meg nekik a "kezdő lökést".

Bár az ajánlat megmosolyogtató, nem sok esély van rá, hogy a japán kiadó belemegy. A Monster Hunter World a látvány szempontjából igen erős, nem beszélve a háttérben dolgozó - roppant erőforrás-igényes - mesterséges intelligenciáról és más alrendszerekről. Persze elképzelhető, hogy erősen lebutítva eldöcögne a MHW a hibridkonzolon is, de a Capcom már korábban kijelentette, hogy "különböző okok" miatt inkább lemond erről.

A Nintendo-rajongókat ez nem vigasztalja, hiszen évek óta az ő platformjukon szárnyalt a széria, ám a jelenlegi generációban csak Xbox One-on, PS4-en és később PC-n érhető el az új rész.

7,5 milliónál jár a Monster Hunter World

Mindeközben a Capcom bejelentette, hogy az akció-RPG-ből világszerte eddig 7,5 millió egységet szállítottak le a boltoknak, beleértve a digitális eladásokat is a PS Store-ban és az Xbox Store-ban. Ez azt jelenti, hogy a játék hivatalosan is a kiadó legkelendőbb címe: a korábbi rekorder a 2009-es Resident Evil 5 volt 7,3 millió kópiával.

A szörnyvadászós címből egyébként 5 milliót passzoltak el a megjelenést követő 3 napban.

Fentebb megnézhetitek a legújabb videót, amely megtanít arra, hogyan fogj el egy fifikás bestiát.

6.
6.
tyber16
#5: Én játszom vele Japán nyelven és egyébként a monster hunter wiki-t meg 1-2 videót nézve teljesen játszható a játék. Ha játszottál a Generations-el vagy mondjuk a 3-4el is még akkor még érthetőbb a játék. De én számítok 1 nyugati bejelentésre az E3-on. Kizártnak tartom hogy ne legyen egy MH játék switchre angolul látva a World sikerét is.
5.
5.
#4: Amugy igen, nem tudom mi a szarert nem csinaltak meg hozza angol feliratot, eleg rohej hogy pont a Switchet hagytak ki, ugy ertem japanon kivul...
4.
4.
tyber16
Áh inkább adják ki itt nyugaton is az XX-et. Mindenki jobban járna azzal.
1.
1.
Blueberry
Mint az akham knight-ot? Nekek is jobb ha nem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...