Változások a Rainbow Six: Siege-ben

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 5.
  • Hír
Link másolása
A harmadik szezontól kezdődően több operátorra tehetik rá a mancsukat a legolcsóbb kiadás, a Starter Edition tulajdonosai. Mostantól a fegyverek kiegészítőihez nincs szükség Renownra, kicsit tehát engedékenyebb lett a Ubisoft.

Nem csupán a kooperatív zombimód miatt lesz érdekes a Rainbow Six: Siege harmadik szezonja. A Ubisoft egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy az újdonsült vásárlók március 6-tól teljesen máshogy juthatnak hozzá az operátorokhoz. Az Advance, Gold és Complete Edition vásárlóinak például már nem kell ingame kreditet (Renownot) fizetni az eredeti 20 operátorért - ha már pár hete úgyis árat emelt a kiadó.

A legolcsóbb kiadás, a Starter Edition tulajdonosai ezentúl két véletlenszerű operátor helyett hatot kapnak. A támadók oldaláról Ash, Thermite, Thatcher, Fuze és Sledge az érintett, míg a védekezők közül Rook, Mute, Smoke, Jager és Kapkan között szemezgethetünk. Az újoncok fejlődése így gyorsabb lesz, mivel könnyebben megérthetik a karakterek közötti különbségeket, így csapatukat is okosabban támogathatják.

Fontos változás, hogy ezentúl nincs Renown-költsége a fegyverekre tehető kiegészítőknek. Sajnos azonban nem jár visszatérítés azoknak, akik már jó sok pénzt költöttek ezekre.

Az Outbreak mód holnap startol el, és egészen április 3-ig tart majd.

5.
5.
shatterhand
#4: AZ operátorokat (itt a hírben is írják). Ok idővel kinyitottam volna őket, de így még jobb,hogy van 6-8 .....most nem ugrik be mennyi volt az este.
4.
4.
farkas881119
#3: Bocs, csak nem értem mit kaptál meg pluszban a fegyvereken kívül?
A kiegészítőket én is megkaptam, mást nem.
3.
3.
shatterhand
#1: Nekem az alap van meg 2&3 operatorral,de most jol jartam mert ingye kaptam meg pluszba . es a fegyverek kiegeszitoi is mind elerhetok. Asszem ez eddig pontokert voltak.
2.
2.
lacy8
megint megszívta akinek már megvan a játék...
1.
1.
farkas881119
Gondolom aki megvette már a startert, az nemkapja meg visszamenőleg a + 4 operátort, ugye?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...