Megjelent a PC-s Final Fantasy XV

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 7.
  • Videó
Link másolása
Csaknem két évvel az eredeti konzolos verziók után végre elérhető lett a Final Fantasy XV: Windows Edition, amely lényegében a legjobb port, hiszen akár 8K felbontásban és 120 fps-sel is futtathatjuk a JRPG-t.

A Square Enix egy látványos launch trailerrel ünnepli a PC-s Final Fantasy XV megjelenését. Érdemes volt várni az új portra, lévén a látványt és a tartalmat tekintve a legteljesebb kiadással van dolgunk.

Az alapjáték mellett az összes DLC-t, frissítést és bónuszt magában foglalja a Windows Edition, és akár 8K felbontásban is futtathatjuk a címet megfelelő vas esetén, valamint 120 fps is kicsikarható belőle. Megkapjuk az FPS-módot is, és modtámogatással is felvértezték a játékot, illetve a Windows Store-változat vásárlói együtt játszhatnak az Xbox One-os cimboráikkal, köszönhetően a cross-play támogatásnak.

A Final Fantasy XV: Windows Edition már elérhető, a konzolosoknak viszont a Royal Editiont ajánljuk, amely szintén a minap futott be.

2.
2.
jolvokq
Én végig nyomtam a demót, és azt kell mondjam nagyon jó lett az optimalizálás jó az én kis 2gb tos vidi karimon low és medium között elég jól futott. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...