PS4 Pro-csomag érkezik a God of Warral

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 7.
  • Hardver
Link másolása
Már csak néhány hét van hátra Kratos északi kalandjáig, a Sony pedig egy vadiúj konzolcsomagot jelentett be a God of War tiszteletére. Egy egyedi festésű 1 TB-os PS4 Pro mellett megkapjuk a játék kópiáját is.

Ha eddig vártál a PlayStation 4 Pro vásárlásával, de egyúttal a God of Warra is rátennéd a mancsod, akkor most figyelj! A Sony új konzolcsomagot jelentett be, amely az 1 TB-os konzol mellett a játék dobozos példányát is tartalmazza.

Egy limitált kiadású "leviatán szürke" színű PS4 Próról van szó, amire Kratos fejszéjét is rárajzolták. Emellett egy hasonló designú DualShock 4-et is kapunk. A bundle április 20-án, azaz a God of War premierjekor érkezik, és 399,99 dollárba fáj majd.

A konzolcsomag mellett a Sony elárulta, milyen fejlesztésekre számíthatnak azok, akik PS4 Prón futtatják a God of Wart. Dinamikus 4K-felbontást kapunk, ami azt jelenti, hogy kedvező feltételek mellett akár 2160p-ben is hasíthat a cím. Ha Full HD-s kijelzőnk van, akkor a supersampling segítségével élesebb képeknek örülhetünk. A játék támogatja a HDR-t is.

14.
14.
Banderas
#13: Mármint vagy a doboz a vörös festéssel, vagy a fémtok a szinvilággal és a letisztult motívummal.
13.
13.
Banderas
https://www.game.co.uk/en/god-of-war-limited-edition-only-at-game-2296994 Ha csak ennyit kapot volna a gép mint a fémdoboz, már mindenkinek jobban tetszene! De ez a mostani tényleg elég trágya.
11.
11.
PS4jacksony
Néha érthetetlen miféle ízléssel vannak megáldva az emberek ...Ha agyon ütöttek sem tudtam volna megmondani milyen játékkal adják ki ezt a kalocsai mintás gépet...

Mint ha egy tv távirányítót hímeztek volna rá sokkal jobbat is el tudtam volna képzelni....
10.
10.
Yanez
#8,9:
Ha most nem lenne PS-em, de szeretnék egyet a GoW miatt (is), a bundle csomag egy jó ajánlat lenne erre, és biztosan nem tántorítana el a vásárlástól az a tény, hogy nem éppen a legszimpatikusabb a külseje. Akinek pedig van Prója, az gondolom nem vesz mégegyet. Gyűjtőknek pedig tök mindegy a tetszése, azok viszik, mert limitált és gyűjtői.
9.
9.
kopic
#7: Wut? Akkor szted megis mi?
8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Egy limitált festésű konzolnak nem a külseje a lényeg? Mesélj még... :D
7.
7.
Yanez
A kontroller nagyon cukker, de a konzol... hát ja, szerencsére nem a külseje a lényeg. :)
5.
5.
kopic
3.
3.
zozo76hun
nekem egy szo jutott eszembe mikor meglattam: ciganyos.

szal nem kene. :)

ellenben a monster hunter world-os pro viszont tetszik, bar magat a jatekot nem nekem talaltak ki. jo nekem a hofeher ps4pro. :)
2.
2.
Darksiders84
Érdekes lett elsőre nekem nem és többszöri nézegetésre sem igazán nyeri meg a tetszésemet bár lehet élőben más lenne a véleményem. Az ilyen festet gépnél vagy egyből igen vagy később megbánnám ezt látni pár évig otthon.
A joystick is túl világos minden dzsuva hamarabb meglátszódna rajta.
Vártam valami brutál festést helyette ilyen krisz krasz motivum jelek na mindegy gondolom más milyen nem is lesz sajna.
1.
1.
Nem gondoltam volna, hogy pont egy GoW-os konzol nem fog tetszeni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...