Hivatalos: Mario újra vízvezeték-szerelő

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem sokáig volt életművész Mario, a Nintendo egyik legsikeresebb játékhőse. A sorozat hivatalos japán weboldalán újra vízvezeték-szerelőként hivatkoznak az olasz úriemberre. Helyreállt a világ rendje!

A Nintendo tavaly ősszel rázta meg a világot, amikor Mario életrajzában azt olvashattuk, hogy hősünk egy ideje kiszállt a vízvezeték-szerelésből, és helyette sportos életmódot folytat. Nos,  éles szemű redditorok a karakter hivatalos japán weboldalát böngészve kiszúrták, hogy a karakter visszatért az eredeti szakmájához.

"Foglalkozása: vízvezeték-szerelő" - pontosan ezt olvashatjuk a figura életrajzában. Érthető, hogy a frissítés a Super Mario Odyssey megjelenése után következett be, hiszen a játékban hősünk Bowser és Peach után eredt, ideiglenesen félretette korábbi kenyérkereső munkáját.

Most viszont már minden rendeződött: a hercegnő újra szabad, így Mario visszatérhetett eredeti foglalkozásához. Persze csak addig, míg egy új kaland kezdetét nem veszi.

3.
3.
Juha
#2: Nagy ügy, nekünk is van ilyen gázszerelőnk...
2.
2.
Norbiii
Egy fazon, aki soha nem végezte a vízvezeték-szerelő munkáját, mégis rengeteg pénzt hozott a konyhára, és még világhírű is. Viszont rájöhetne már arra, hogy Peach hercegnő átveri, és nem egyszerűen eltűnik, hanem megcsalja! Itt a bizonyíték:

https://img.memecdn.com/the-truth-behind-bowser-peach_o_631204.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...