Devil May Cry HD Collection - bugos a PC-s verzió

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 8.
  • Hír
Link másolása
Habár a Devil May Cry HD Collection újrakiadása még odébb van, az Amazon Prime előfizetői már kipróbálhatják az első rész remasterét PC-n. Így derült ki, hogy maradt néhány csúnya bug a játékban.

Az Amazon Prime előfizetői már letölthetik a Devil May Cry HD Collection részeként érkező Devil May Cry remasterét PC-re, így derült ki, hogy maradt pár bug a játék ezen verziójában. A legcsúnyább hiba talán az, hogy néhányaknál "turbómódban" fut a program, az eddigi találgatások szerint a framerate-probléma azoknál jön elő, akik nem 60Hz-en frissítő monitort használnak:

Ezenkívül kisebb anomáliákról számoltak be a játékosok, igaz, ezeket többnyire azok veszik majd észre, akik pixelre pontosan emlékeznek az eredeti kiadásra: ilyen hiba például, hogy nem mosódik el a képernyő, amikor Dante felugrik a levegőbe, máskor pedig a zene pörög fel túlságosan, vagy éppen a hangeffektek indulnak újra rossz ütemben. Erről is van videónk:

Mivel a PS4-es és az Xbox One-os változatok még nem elérhetők, ezért nem tudjuk, hogy mi újság a konzolos verziókkal, de nézzük a dolog jó oldalát: mivel a csomag március 13-án jelenik meg hivatalosan, pár napot biztosan nyertek a fejlesztők, hogy kiköszörülhessék a csorbát.

29.
29.
user101
Hát ez vicces, hogy a csodás lób@szó xbox one az 5 ( öt ) éves GTX 970-em szintjére fel tudott jönni és bár egy hónapja itt figyel nálam a GTX 1080, valahogy nem érzem a késztetést, hogy belepakoljam a gépbe, mert így is jobban fut minden, mint a mesés xbox-on... De hát te tudod... :)
27.
27.
zozo76hun
En utoljara 2000 kornyeken epitettem gepet magamnak, azota se. de nem is vagyok ra. jelenleg nem erzem azt hogy egyatalan visszamennek PC-re jatszani. pedig nem ma kezdtem az ipart, az elso gepem (a Commodore 64 utan), egy 286 AT 16Mhz, volt, monochrome monitorral es Hercules grafikus kartyaval. ja es MS-DOS 5.0, majd nemsokkal utana Windows 3.1... szoval PC-ztem eleget. eleg volt. :)

persze kitudja mit hoz a jovo, most jol elvagyok az xbox one x / ps4pro komboval... :)
26.
26.
zozo76hun
jo ez a turbo-mod! gyorsabban vegig tudod nyomni a jatekot, azt csa! ez olyan PC-s feature. itt legalabb erezheti egy PC-s gamer gyerek hogy fasza, gyors gepe van, fut rajta a game mint az allat... :D
25.
25.
strike19
Aki ilyen buggal akar találkozni annak javaslom rakja a fel a gépjére az indiana jones and the emperor's tomb játékot. Fél évvel ezelőtt felraktam és a játék 2 magos gépen 120 fps futott.Nekem is ilyen turbó efektbe ment az egész.
De végél sikerült játszhatóvá tennem Cheatengine-ba megfogtam a programot hogy egy bizonyos óra jel felé ne menjen.
9.
9.
Effecta
#5: Akkor már tudom ki az új legjobb barátom, akinél lehet gémelni.
7.
7.
drat576
Nem vagyok se konzolos, se PC-s, és nem csak erről a hírről van szó. Jelenleg a játékipar állapota hányinger keltő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...