Kingdom Come: Deliverance - elérhető az új javítás

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Warhorse PC-re már kiadta a Kingdom Come: Deliverance várva-várt 1.3-as javítását, amely finomítja a zárfeltörést és a zsebmetszést, továbbá már kilépéskor is menteni fog a játék. Úton van az első ingyenes DLC is.

Rengeteg kisebb-nagyobb hibát orvosol a Kingdom Come: Deliverance 1.3-as javítása, amely meglepetésszerűen tűnt fel a Steamen, holott a Warhorse két napja még nem tudott pontos dátumot megerősíteni. Konzolokon a szokásos hitelesítési folyamat van hátra, azaz pár napot még várni kell a tapaszra.

A patch az általános teljesítményjavítás mellett hozzáadja a játékhoz a "Save and Quit" lehetőséget, és finomít a zárfeltörés és zsebmetszés funkcióin. Ezentúl sokkal gyorsabban töltődnek be a textúrák, a pop-up jelenség eltűnik, és egyes területeken a szaggatás is mérséklődik.

PC-n választhatunk 30-as és 60-as VSync között, illetve a felhőmentés is élesedik. Olyan logikus változások léptek életbe ezenkívül, hogy például alvás előtt már nem kell külön leülnünk az ágyra, egy gombnyomással szunyálhatunk.

A játék atyja, Daniel Vávra a Twitteren hintette el, hogy a Kickstarter-kampány során megígért új funkciókon továbbra is dolgoznak, így a játszható női karakter és a kutya társ a támogatóknak szánt ingyenes DLC-ben élesedik majd. A csapat jelenleg a kutya animációján dolgozik, pontos dátum még nincs.

7.
7.
Heldengeist
#5: És be van fejezve? Még community patchekkel is bugos maradt. Ha nem Bethesda játék volna, keresztre feszítették volna a fejlesztőket. Azért is, és a nem kevésbé bugos Fallout 4-ért is.
6.
6.
mestermagyar
#5: Akkor lehet hogy más játék
5.
5.
Formula1fanatic
#3: A TES4 2006-ban jelent meg a TES5 2011 végén. Nem vágom ezt a 9 évet.
3.
3.
mestermagyar
#1: A Skyrim 9 évig készült. Kinek van ennyi türelme manapság? Sajnos nem a kickstarteres címeknek.
2.
2.
KENKILL
#1: Ja mióta kipróbáltam én is így állok hozzá.
1.
1.
crytek
Várjuk a final release-t. Pont mire bundleba kerül kész lesz. Zsír! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...