Project C - MMO a Thief és a Half-Life 2 alkotóitól

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Ambiciózus online játékon dolgozik az eredeti Thief-trilógia designere, Randy Smith és a Half-Life 2 grafikusa, Viktor Antonov, akinek az ikonikus City 17-es pályát is köszönhetjük. Így csak jó sülhet ki a Project C-ből.

Profi veteránokból áll a Darewise csapata. Az alapítók között van az a Randy Smith, aki az első három Thief-játékon dolgozott designerként, de Viktor Antonov is, aki a Half-Life 2 grafikusa volt. A cég a játékkiadásról fejlesztésre áll át, első játékuk Project C munkacímen fut.

Egy sci-fi MMO-ról van szó, amely az AAA-ligában fog versenyezni, egyszersmind minőségi indie csapattá szilárdítja a Darewise-t - tudtuk meg a vezérigazgatótól, Benjamin Charbitól. Az inspirációt a Bungie és a Pixar szolgáltatta számukra.

A játékban szimulált ökoszisztémát találunk, amely lényeket és erőforrásokat takar, de játékosok cselekedeteikkel és képességeikkel megváltoztathatják a világot. A részletek még homályosak, bővebb részletek a közeljövőben várhatóak.

Annyi biztos, hogy a Darewise a múlt hónapban partnerséget kötött a SpatialOS alkotójával, az Improbable-lel. A felhőalapú technológiával egy sor számítási feladatot külső szerverre továbbítanak, így azok nem a saját hardverünket terhelik. Ugyanez a platform dolgozik Mavericks: Proving Grounds alatt is.

Ha további infókra vágysz, első körben a hivatalos honlapot ajánljuk. Fentebb két artworköt csodálhattok meg a Project C-ről.

4.
4.
mjsilvester
Memkorra cim Half Life Jézusom....
3.
3.
crytek
#1: Sajnos mert az mmoból fizetős multikból évekig is ömlik a pénz...
1.
1.
markoci555
artwork nagyon szép, de miért mmo, pls, ha olyan nagy nevek, single játékok, miért nem dobnak össze egy új nagy alkotást?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...