Ingyen tölthető PC-re a The Darkness II

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 27.
  • Akció
Link másolása
A Humble Store ismét belehúzott: ezúttal a 2012-ben megjelent The Darkness II-t tette ingyenesen letölthetővé. Elmondjuk most is, hogy az akció limitált ideig érvényes, szóval nem árt sietni, ha nem akarsz lemaradni a kulcsról.

A The Darkness II és konzolokra megjelent elődje az azonos címen futó képregény-sorozaton alapszik. A New York-i olasz maffia egyik vezetőjét irányítjuk benne, aki egy szerencsétlen véletlen folytán "ősi és kegyetlen" erőre tesz szert.

A folytatás tartalmaz egy négyfős kooperatív kampányt is, amelyben minden játékos használhatja a Sötétség erejét, nem kell csak a lövöldözésre hagyatkozni. Fontos tudni, hogy ezeket a képességeket csak az árnyékban lehet bevetni, míg a fényesebb szakaszokon maradnak a fegyverek.

A The Darkness II március 28-ig, azaz szerdáig ingyenesen bezsebelhető a Humble Store-ban. Csak simán tedd a kosaradba a játékot, majd irány a fizetés - ez esetben nem vonnak le tőled egy garast sem -, majd később e-mailben kapod meg a Steamen beváltható kódot.

Köszönjük, Gabro!

5.
5.
crytek
#4: Szerintem nem igen érte el olyan sikereket amit szerettek volna... Ez is csak most hogy ingyenes szerzi be + 1.5 milla ember....
Az első részt pedig simán kiadhatnák újból mindenre az jobb volt.
4.
4.
hadzsime
Király játék. Nem is értem miért nem folytatták.
3.
3.
Neo1989
Mai napig egyik kedvenc de megjelenés óta megvan.
1.
1.
Extol
Már évek óta kijátszottam. Nem volt rossz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...