Killing Floor 2 - végtelen hullámban jönnek a zedek

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 28.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett az idei év első frissítése a Killing Floor 2-höz. Az ingyenes update eléggé masszív, a legfontosabb adalék az új Endless mód, amelyben már végtelen hullámban támadnak csapatunkra a zombik.

Rengeteg tartalommal robogott be a Killing Floor 2 Infinite Onslaught nevű frissítése, amely mindhárom platformon teljesen ingyenes. Az új Endless módban a zedek rohamai soha nem érnek véget, a hullámok folyamatosan nehezednek, egészen a végsőkig. A Trader szerepét ezúttal a Patriarch veszi át.

A kereslet miatt a MAC-10 SMG visszatér, de a Husk Cannon és az egyszerre két zedet padlóra küldő AF2011-A1-es pisztoly már teljesen új fegyvernek számít. A DAR kapott egy új játszható karaktert is, ő a Domestic Assistant Robot, aki már ismerős lehet az első Killing Floorból. Természetesen az új térképek sem hiányozhatnak: a Powercore egy földalatti létesítmény, míg a DieSector egy vérgőzös aréna.

Az update friss kozmetikai elemeket, fegyver- és karakterskineket is magával hoz. Ha már félretetted a Killing Floor 2-t, itt az ideje leporolni!

2.
2.
kamgecam
Olyan jó lenne pvp és egy jó kis sztori hozzá. Legdurvább fegyver szim van benne amit fps játék nyújt, (ilyen téren cod, Bf1 elbújhat mögötte)hihetetlenül élvezetes a fegyó használat.
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...