Száz gigabájtos merevlemez az X360-hoz?

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 21.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletykák röppentek fel az Xbox 360-hoz kapcsolódóan - a hírek érdekesek, ám kéretik őket fenntartásokkal kezelni, lévén hivatalosan nem megerősítettek!
Újabb pletykák röppentek fel az Xbox 360-hoz kapcsolódóan - a hírek érdekesek, ám kéretik őket fenntartásokkal kezelni, lévén hivatalosan nem megerősítettek!



Egy koreai Microsoft-konferencián állítólag bejelentették, hogy száz gigabájtos merevlemezt és 256 megabájtos memóriakártyát terveznek kiadni hamarosan az Xbox 360-hoz. A "hatalmas" winchester igazán jól jönne számos játékos számára, hiszen a gép jelenleg egy húsz gigás vinyóval, vagy anélkül vásárolható meg, azonban az online letölthető tartalom folyamatosan növekszik: nincs hely lerángatni azt a rengeteg demót és árkádjátékot, mely az Xbox Live-on megjelenik. De szép is lenne! A gond mindössze annyi, hogy a kiszivárgott információkat a Microsoft nem volt hajlandó kommentálni.
4.
4.
FNorberto
Nem ide tartozik de most este végre fel került a tegnapra beigért Tony Hawk demo és nem is rossz!
3.
3.
FNorberto
Sztem igaz.Jó is lenne!Ha lesz én valószínüleg veszek.Ja és hol a Tony Hawk demo?A LIVE-en nem találtam.
2.
2.
fojesz
Lehet. Éppen ezért pletyka. :) De az is lehet, hogy csak maguk akarják bejelenteni, gondolj bele: elakarod mindenkinek mesélni h van jogsid, de mire odajutnál, hogy mesélj, már mindenki tudja, mert megtudták a vizsgáztatótól. Szar lenne, nem? :D
1.
1.
Halfer
"kiszivárgott információkat a Microsoft nem volt hajlandó kommentálni." - lehet hogy pont az igazságtartalma miatt, nem?

mellesleg nem csak hogy jó ötlet, hanem egy idő után elengedhetetlen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...