Above - légi kalandok a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A világot mindenfelé elárasztották a tengerek, a sötét mélységben pedig ősi gonoszság ébredt fel. Nincs más lehetőség, mint bepattanni duplafedeles repülőnkbe, és megpróbálni túlélni mindezt odafent.

Ha mindig is érdekeltek a repülőgépes játékok, folyton vonz a repülés szabadsága, de nincs elég türelmed a repülőszimulátorokhoz, akkor van egy jó hírünk a számodra! A Mighty Moth stúdió az új játékával a légteret célozza meg. Az Above egy olyan történetgazdag légi kaland ígéretével kecsegtet, mely sokak számára lesz csábító. A játékban egy fiatal pilóta bőrébe bújva indulhatnak a játékosok veszélyes utazásra a tengerek felett.

A felülnézetes akció-kalandjáték trailere alapján a játékban nem csupán a végeláthatatlan kékség felett kell repkedni, hanem különböző mentési és gyűjtögetési feladatok várnak az önjelölt pilótákra. Az apró szigeteken meghúzódó felszállópályákat hátrahagyva számtalan veszély leselkedik karakterünkre: a korlátozott benzin, viharok és a mélységből felbukkanó ősi szörnyek.

A megjelenésre még jócskán várni kell, várhatólag 2019 elején lesz elérhető a teljes játék, viszont a PAX East és a Reezed videojátékos rendezvényeken minden érdeklődő maga is megnézheti közelebbről a program korai verzióját.

3.
3.
crytek
Sunless Sea feeling csak levegőben nem annyira darkos kivitelben. Várjuk
2.
2.
XuChi
Tetszik. Nagyon is. Régi c64-es gyerekkoromra emlékeztet. Jöhet.
1.
1.
mamgu
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...