Sea of Thieves - szabályozzák a kalózokat?

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 6.
  • Hír
Link másolása
Az egyelőre rendkívüli sikereket produkáló játék számos olyan játékmeneti szabállyal rendelkezett, melyet az eszes kalózok könnyűszerrel a saját hasznukra fordítottak. Ennek próbál véget vetni a Rare.

A Sea of Thieves legújabb javítása a tegnapi napon váratlanul befutott. A készítők elmondása szerint próbálják megfékezni a csalókat, illetve a hajó-respawn lehetőséggel visszaélő játékosokat, így ennek megfelelően megváltoztatták a hajók süllyedés utáni respawn-helyzetét, ami mostantól jóval távolabbra esik az elsüllyedés pontjától. Ennek köszönhetően már nem lehet használni a PvP-küzdelmek során az előnyt, melyben egy esetleges vereség után vadonatúj hajóval támadhatjuk újra a lesebzett ellenfeleket.

Továbbá több optimalizációs változtatást is eszközöltek, várhatólag kevesebbszer fog előfordulni, hogy egyik pillanatról a másikra az egész legénység és az összes kincs eltűnik a játék összeomlása miatt.

Ráadásul a Rare a továbbiakban is komoly változásokat tervez: át kívánják formálni a tömlöcbe zárás lehetőségét, mivel a játékosok önkényesen zártak be embereket csak azért, hogy a helyüket egy barátjuk, vagy velük közös nyelvet beszélő kalóz vegye át.

7.
7.
zozo76hun
#6: "4 cigànygyerek serényen pakolja ki a hajómat"

Hivtal volna rajuk gardistakat! :D
6.
6.
frankdelgado
Én is elmentem egyedül kalandozni. Talàltam egy hajóroncsot, lemerültem körülnézni. Feljövök, làtom h 4 cigànygyerek serényen pakolja ki a hajómat. Egyet leszedtem, de esélyem se volt mentem a szellemhajóra...
4.
4.
Redeye
#3: Áhh élvezet volt őket berektelni. Bénák voltak, plusz még hoztak is nekünk közbe ingyen loot-ot. =)
3.
3.
Yanez
#2: Az úgy eléggé illuzióromboló lehetett. :(
2.
2.
Redeye
A hajó respawn alig ér valamit. Mi ma egy másik hajóval hadakoztunk. 4 alkalommal süllyesztettük el őket és egy tucatszor öltük meg őket. A különbség annyi, hogy nem 2 percenként hanem 5 percenként jöttek vissza a szigetre ahol nekünk volt dolgunk
1.
1.
Nem mondom, jó címet választottatok a hírnek. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...