Conan Exiles - közeledik a premier

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 13.
  • Videó
Link másolása
Közel tizennégy hónapnyi Early Access után most májusban végre teljes értékű játékként is bemutatkozik a Funcom Conan-játéka, az Exiles, amiben a saját királyságunk felépítése és a túlélés a cél.

Tavaly december óta nyílt titok, hogy a Funcom májusban engedi el a Conan Exiles kezét és végre kilépteti a játékot az Early Accessből, valamint az Xboxon futó Game Preview programból is. 

A teljes változat május 8-án jelenik majd meg, és PC-n 40, míg PS4-en és Xbox One-on 50 dollárt kell majd érte fizetni. Természetesen lesz előrendelői kiadás (ezt az Early Access-támogatók is megkapják), ami többek között Conan királyi páncélját fogja tartalmazni, valamint a dobozos Day One Edition vevői is számíthatnak extrákra: itt egy különleges kard és egy nyomtatott térkép lesz azok jutalma, akik elsők között bizalmat szavaznak a készítőknek. Végül egy gyűjtői kiadást is bezsákolhatunk, amely a térkép mellett képregényekkel, soundtrackkel, egy képes albummal, egy digitális szerepjáték-könyvvel és egy Conan-figurával várja a rajongókat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...