Naruto to Boruto - nyáron újra bétázhatunk

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 17.
  • Korai verzió
Link másolása
A februári bétateszt óta rengeteg visszajelzés érkezett be a Bandai Namcóhoz, a fejlesztők pedig megígérték, hogy azóta rengeteget javítottak a játékon, beleértve a szerverek stabilitását is. A nyár folyamán újra kipróbálhatjuk a címet.

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker egy hamisítatlan bunyós cím, amelyben a játékosok négyfős csapatokban harcolnak egymással online. A februári béta után rengeteg negatív kritika érte a játékot, a Bandai Namco azonban a játékosok visszajelzései alapján számos változást eszközölt. Finomodott a játékmenet, ahogy a szerverek stabilitása is javult.

A legújabb videóban a producer, Noriaki Niino köszönetet mondott a közösségnek, és megígérte, hogy az anyag napról napra jobb lesz. Erről mi is meggyőződhetünk július végén, vagy augusztus elején - akkor rendezik ugyanis a második nyílt bétatesztet.

A végleges változat premierje még idén várható PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

1.
1.
B-Shaggy
A videók és reddites beszámolók alapján nem a legjobb eddig a játék. Nem értem, hogy ha annyira Xenoverse - stílusba csinálják a játékot, miért nem veszik át a Xenoverse legjobb részét, a karakterépítést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...