PUBG - tesztelhető a Miramar Xbox One-on

  • Írta: szlav
  • 2018. április 24.
  • Korai verzió
Link másolása
A PlayerUnknown's Battlegrounds második térképe még tavaly év végén érkezett meg PC-re, a konzolosoknak azonban eddig várniuk kellett rá. Mától viszont elindultak a sivatagi pálya első tesztkörei Xbox One-on is.

Ha a Microsoft konzolján gyűritek a PUBG-t, de már unjátok, hogy ugyanazon a pályán kell hajszolni a csirkevacsorát, akkor érdemes lehet letöltenetek az Xbox Store-ból a "PUBG Test Server" kliensét. Mától ugyanis konzolon is tesztelhető a sivatagi Miramar térkép.

A lövöldözésre sajnos nem kapunk teljes napokat, ugyanis a Bluehole rövid tesztszakaszok figyelésével gyűjt majd koncentrált információt a játékosoktól. Lássuk tehát, hogy Magyarországon mikorra esnek ezek az időpontok!

Április 26-án hajnali 2 órakor indul a legelső kör és hat órán át, egészen reggel 8-ig tart majd. Ez a borzasztó korai menetrend megismétlődik még kétszer, ugyanezekben az időpontokban 27-én és 28-án is. Szerencsére hétvégén számunkra sokkal emberibb lesz a beosztás, ugyanis szintén 28-án, szombaton este 8-tól ismét elérhetőek lesznek a tesztszerverek, egészen másnap reggel 8-ig. Vasárnap este ugyan ebben a sávban, este 8-tól lehet majd játszani, s hétfőn reggel 8-kor zárul le véglegesen a tesztelés.

Tény, hogy számunkra nem túl ideális ez, nyilvánvaló, hogy első sorban az amerikai régiók játékosai számára kedveznek az időpontok. A bluehole-osok megemlítették, hogy elképzelhető, hogy módosítanak, illetve bővítenek majd ezeken az időszakokon attól függően, hogy hogy megy majd a tesztelés, de mi azért nem várnánk csodákat. A fejlesztők kihangsúlyozták, hogy egy igen félkész pályáról van még szó a konzolon, így ne lepődjünk meg, ha nem minden működik úgy, ahogy annak kellene, valamint fenntartják a jogot arra is, hogy bármikor lelőjék a szervereket, ha valami félrecsúszik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...