Overwatch - PTR-en a Horizon Lunar Colony-rework

  • Írta: szlav
  • 2018. április 24.
  • Letöltés
Link másolása
És ráadásul tök véletlenül! A Blizzard egyelőre nem tervezte nyilvánossá tenni a pálya változtatásait, de azok valahogy mégis becsúsztak a publikus tesztszerverekre.

Azért reméljük, hogy csupán ezért nem fognak kirúgni senkit! Olyan extrák kerültek be ugyanis az Overwatch legújabb PTR-buildjébe, amelyeket egyelőre még nem akartak nyilvánosságra hozni. Ezek egész pontosan a Horizon Lunar Colony térkép változtatásai, melyek balanszolni hivatottak a támadó csapat dolgát erősen megkönnyítő pályát.

Teljes átalakulásra azért nem kell számítani, de néhány szoba azért át lett festve, megjelent pár új fedezék és átalakult egy-két útvonal is:

Ha már így alakult a dolog, akkor a Blizzard nem veszi le az átalakult mapot a PTR-ről, de sietve kijelentették, hogy ez még nem a végleges verzió, s nem fog bekerülni a patch többi részével együtt az éles játékba.

A frissítés egyébként ezen felül is rengeteg újítást hoz majd - a teljes Hanzo-rework mellett nerfelik például Tracert és Junkratet is, valamint bekerül a Retribution módban látható Rialto map is, melyen ezúttal nappal, Payload játékmódban játszhatunk majd. A teljes patch notesot erre a linkre kattintva olvashatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...