Battlefront II - visszatérünk Jabba palotájába

  • Írta: szlav
  • 2018. május 10.
  • Letöltés
Link másolása
Az új Star Wars-filmmel párhuzamban a Battlefront II-ben is elindul a Han Solo-szezon. Azt már biztosan tudjuk, hogy Jabba palotája ismét visszaköszön majd az új frissítésben, és kapunk pár ehhez illő hőskinézetet is.

Május 16-án élesedik a Star Wars: Battlefront II következő szezonja, a főszerep pedig Han Solóé lesz, hiszen a hónap végén érkezik a Solo: Egy Star Wars-történet. A várakozásokkal ellentétben azonban nemcsak az új filmhez kapcsolódó tartalmakat kapunk - A Jedi visszatér egyik ikonikus helyszíne is érkezik játszható pályaként.


Habár a koréliai csempészt itt legnagyobb eséllyel csak karbonitba fagyasztva láthatjuk, az őt kiszabadító Leia és Lando az alkalomhoz illő skineket kapnak. Az új térkép egyébként Blast, Arcade és Heroes vs. Villains játékmódokban lesz játszható, így kipróbálhatjuk rajta az új 2v2 harcra tervezett Hero Showdownt is. A pilóták is kapnak pár apróságot, az új Starfighter Custom Arcade módban az AI ellen gyakorolhatunk bármely általunk választott űrhajóval. 

Ez persze csak a kezdet, sok mást újdonságot is tartogat még a Han Solo-season, de a többire várnunk kell még egy kicsit. Mi azért igencsak meglepődnénk, ha nem érkeznének a fiatal Hant és Landót megformáló alternatív hőskinézetek, vagy egy-két új pálya a május 24-én érkező filmből.

6.
6.
B-Shaggy
#5: Galactic Conquest nélkül sokan elvannak, ha meg olyan sok bug meg idegesítő dolog van benne, amit javítani kéne, nehogy már a kikapcsolható fénykardot hiányold :D
3.
3.
ollie92
Ezt a játékot sikerült jobban elbaszniuk, mint az előző részt. nem képesek a saját hibáikból tanulni, akit csak tudtak átküldtek dolgozni az új Battlefieldre. Maréknyi ember küzd a bugokkal, melyeket meg se tudnak oldani és csak halogatják. Ennek a játéknak már most meszeltek, újabb SW játék amit az EA tönkre tett, ideje azokat a jogokat kiadni kedves Mickey bácsi !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...