Star Trek: Bridge Crew - érkezik az új nemzedék

  • Írta: szlav
  • 2018. május 10.
  • Letöltés
Link másolása
A tavalyi év egyik legnagyobb VR-os durranása, a Star Trek: Bridge Crew belép az új nemzedék korába. Ha szívesen beülnétek Picard kapitány székébe, hogy a Borg vagy a romulánok körmére nézzetek, akkor van egy jó hírünk.

A tavalyi év egyik legmókásabb kooperatív VR-játéka, a Star Trek: Bridge Crew határozottan izgalmas jövő előtt áll. A hivatalos PlayStation Blogon megjelent bejegyzés sok Star Trek-rajongót hozhat lázba, ugyanis a Bridge Crew legújabb frissítése a TNG kalandjait hozza majd a nappaliba.

A játék dizájnere, Hunter Janes, a fent említett blogon részletes beszámolót írt arról, hogy mire számíthatunk. Természetesen a Jean-Luc Picard által vezényelt NCC-1701D Enterprise hídjáról szállhatunk majd szembe a két új fajjal - bemutatkozik ugyanis a Romulán Birodalom és a Borg Kollektíva.

Mindkét frakcióhoz kapcsolódik egy-egy új, egyedi küldetéssorozat is. A Resistance névre keresztelt mód például roguelike-elemekkel fűszerezi meg az egyébként is stresszes hajómenedzsmentet. Az Enterprise-t egy folyamatosan közeledő Borg-kocka üldözi, s csak úgy kerülhetjük el az asszimilációt, ha az idegen hajótól menekülve igyekszünk új anti-Borg prototípusfegyvereket beszerezni.

Az elegáns új híd mellett más új látványelemet is kapunk - mostantól ugyanis Soong-féle android (mint például Data) kinézetet is adhatunk az avatárunknak. Azok se búsuljanak, akiknek nincs otthon VR-szemüvegük, hiszen már korábban beszámoltunk arról, hogy a Bridge Crew már sima képernyőkön is játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...