Bejelentették a PSP-exkluzív Call of Duty-játékot

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Kétségtelenül az Activision fő bevételi forrását jelenti a Call of Duty-sorozat, melynek egyes részei a PC mellett nem egy konzolon bizonyítottak, hengereltek le bennünket.
Kétségtelenül az Activision fő bevételi forrását jelenti a Call of Duty-sorozat, melynek egyes részei a PC mellett nem egy konzolon bizonyítottak, hengereltek le bennünket. A Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest és The Lord of the Rings: Tactics című kézikonzol-játékokat is jegyző Amaze Entertainment most PSP-exkluzív folytatást ír a szériához Call of Duty: Roads to Victory címen.

A 13 pályás kampányban mind az amerikai, mind a brit, mind pediglen az orosz oldalon harcolhatunk a németek ellen majd. Lévén a PSP irányítása jócskán különbözik a PC-s és más kontrolleres kezeléstől, így a fejlesztők négyféle vezérlési módot építettek a belső nézetű lövöldözősbe, hogy a tisztelt játékos a legmegfelelőbbet választhassa ki. Lesz többjátékos mód is, továbbá az egyjátékos hadjáratot végigtolva extrákat is feloldhatunk majd. Megjelenés jövő tavasszal.
2.
2.
machintos
nagyon állat beszarás!!!!!bár most a moh-t fogom tolni ezt is nagyon várom!!!!!!!
1.
1.
Chocho
A psp-s MOH-nál már most sokkal szebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...