Battlefield V - befutottak az első infómorzsák

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 17.
  • Hír
Most, hogy a Battlefield V-öt hivatalosan is megerősítették, a DICE máris elkezdte csepegtetni az apróbb érdekességeket a játékról. A kevésbé ismert helyszínek, a War Stories és az Operations játékmódok már garantáltak.

A tegnapi Battlefield V-bejelentés óta számos érdekesség látott napvilágot a játékról. Az egyik új információ, hogy a Battlefield V single player kampánya hasonló módon fog felépülni, mint amit a Battlefield 1-ben megtapaszthattunk. Visszatér ugyanis a War Stories struktúra, vagyis a játék során különböző főhősökkel vethetjük magunkat a küzdelembe a háború különböző eseményei során, és mindegyik csupán pár, önmagában is élvezhető küldetéssel fog rendelkezni.

Ugyan egyelőre még nem erősítették meg, hogy pontosan melyik háború lesz a játék középpontjában, azonban igencsak valószínűsíthető a második világháború, melyben a DICE elmondása szerint „váratlan” fejezeteit élhetjük majd át a harcoknak.

Ez feltehetően azt jelenti, hogy egy olyan konfliktust dolgoznak fel, ami viszonylag ritkábban kerül a videojáték-készítők vagy a filmipar fókuszába, legyen szó akár a csendes-óceáni hadszíntérről, a „csiga- offenzíváról”, vagy a keleti frontról.

További fontos információ, hogy visszatér a Battlefield 1-ben bevezetett Operations játékmód, melyben „izgalmas játékmeneti változásokra” lehet majd számítani a DICE elmondása szerint.

Az információk megerősítéséhez valószínűleg elég május 23-ig, vagyis a játék teljes leleplezéséig várni, mely során az első előzetesre is befuthat.

5.
5.
Dave567
#4: Pont ezért szánalmas az egész, és kutyát nem fog érdekelni, teli bugos fos járművekkel, agyatlan emberekkel, teli tár az emberbe, nem hal bele semmibe.
PÁPÁ BF...

4.
4.
ollie92
#3: Igen, ez jogos. Viszont itt "megéri" a teljes árat mivel van online/offline tartalom. A BO4 pedig egy tyúkudvar lövölde 20 játékossal. Battlefieldben élettel teli grandiózus csaták, 64 játékossal 60hz szervereken.
3.
3.
delphijos
#2: Ahhoz képest hogy a BO-nál meg ezt írod: "Ezzel kijönni 2018-ban, full áron egyjátékos mód nélkül." akkor most mégis mit szeretnél???
2.
2.
ollie92
#1: Pontosan...kár erőltetni. Inkább fejlesszék és polírozzák a multit. De a kampányt a criterion hegeszti itt is.
1.
1.
shatterhand
Most oszinten: eddig is szar sztorikat keszitettek, ez is ilyen spin off egyveleg lesz, akkor meg minek..De ha kivagjak akkor meg siras jon "de hat hol a sztori".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...