Overwatch - újra terítéken a cross-platform funkció

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 21.
  • Hír
Link másolása
Az Overwatch rendezője, Jeff Kaplan a jövőt illető tervei kapcsán elmondta, hogy „több cross-paltform lehetőséget” szeretne látni, hogy a „játékosokat közelebb lehessen hozni egymáshoz”. Konkrétumokat egyelőre azonban nem közölt.

Amikor a játékot 2016-ban kiadták, a fejlesztők többször is megjegyezték, hogy „rajta tartják a szemüket a cross-platform lehetőségeken”, de azóta sem nagyon történt óriási előrelépés, még mindig áthidalhatatlan problémának tűnik a billentyűzet és egér kombó fölénye a kontrollerekkel szemben. Azonban ahhoz, hogy sikeres cross-platform címmé változtassák az Overwatch-ot, alapvető lépés, hogy megteremtsék az egyensúlyt a különböző irányítási módszerek közt.

A games™ magazinnak adott interjújában Kaplan elmondta, hogy „a Fortnite és a PUBG hatalmas hatással van a játékosközösségre, azáltal, hogy a cross-platform élményt is magukba foglalják, mely összekapcsolja a PC-t, a konzolokat és mobilokat egyaránt. A cross-platform élmény rendkívül izgalmas, különösképp a közösségi játékokban...”

Kaplan azt is hozzátette, hogy „a technológia és a cross-platform iránti igény már adott. Úgy hiszem, hogy mindenki számára előnyös lenne, ha a játékosokat platformtól függetlenül közelebb tudnánk hozni egymáshoz. Szóval teljes mértékben remélem, hogy a jövőben több cross-platform lehetőséggel találkozhatunk.”

1.
1.
shooter1234
Van egy egyszerű megoldás. Meccskeresés előtt be lehetne pipálni, hogy kikkel dobjon össze, (cross platform vagy csak saját platformon játszókkal) így jól jár az is aki támogatná az ötletet, meg az is aki ellene van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...