E3 2018: Days Gone-képek érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 22.
  • Képek
Ugyan még három hét hátravan a Los Angeles-i expóig, a Sony már most közzétett néhány képet a Days Gone-ról. A SIE Bend Studios nyitott világú alkotása a következő év nagy dobása lesz, és még piszok jól is néz ki!

A hónap elején friss részletek érkeztek a Days Gone-ról, így nagyjából tudjuk, miről szól a legújabb PS4-exkluzív sandbox játék.

A történet hét évvel azután veszi fel a fonalat, hogy az Egyesült Államok területén végigsöpört egy halálos vírus. A kialakult helyzet kezelését egy NERO (National Emergency Response Organization) nevű szervezet kapta meg, aki 12 ellenőrzőpontból álló karanténzónát húzott fel, nem sok sikerrel. Főhősünk Deacon, akinek lesz egy társa vagy barátja, Boozer. A játék a túlélésről fog szólni, ehhez pedig minden piszkos eszköz megengedett, de döntéseink kihatnak majd a cselekményre.

A Sony jóvoltából most néhány screenshot érkezett. A képeket 4K-ban rögzítették egy PS4 Próval. Az expón bizonyára még többet látunk majd a jövőre érkező Days Gone-ból.

3.
Oldman
Bocsànat, nem idei lesz a megjelenès dàtuma sajnàlatosan, elnèztem! De jövőre az első 5 legjobb jàtèkai közè mèg ìgy is besorolnàm előzetesen, nagy bàtorkodva.
2.
Oldman
Mikor az első videòkat làttam a jàtèkból tavaly, őszinte leszek, akkoriban nem tetszett a game filingje. Mostanra egyre több rèszlet derül ki, emiatt a vèlemènyem megvàltozott, szerintem azonnali vètel lesz belőle. Az első videòk szàzasàval hömbölgő zombiszerű lènyeket mutogattak egyfolytàban, ami nem volt szimpatikus a szàmomra, viszont szerencsère ùgy nèz ki, ez a stìlus a jàtèkmenetet illetően nem lesz mèrvadò. A grafikàval nem lesz gond ùgy hiszem, kellően rèszletesnek tűnik. Viszont a mozgàskoordinàciòn mèg csiszolhatnànak kicsit, beleèrtve a motor gyors oldallbillegèsèt is. Kicsit Ghost recon-os a kètkerekű mozgàsa... :) A nyìlt vilàg nekem nagyon bejön, a tùlèlőszerű, nem egy esetben a kreativitàst igènylő jàtèk abszolùt nyerőnek tűnik szàmomra. The lost of us èrzetem van a jàtèkkal kapcsolatban, ami tetszetős, igaz emiatt lesznek fanyalgòk is minden bizonnyal. Összegezve nem elkèpzelhetetlen, hogy az èv top 3-5-ben benne lesz ez a game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...