Vampyr - egy órányi vérszívás

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 25.
  • Videó
Link másolása
A Focus Home Interactive és a Dontnod nemrég tartott egy fejlesztői kérdezz-feleleket a Twitchen, miközben eléggé részletesen bemutatták a Vampyr egyik fő játékelemét.

Nemrég aranylemezre került a Dontnod legújabb játéka, a Vampyr, ami így már biztosan a korábban megerősített időpontban, június 5-én érkezik Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re.

Ez persze nem akadályozza meg a kiadót és a játékot fejlesztő Dontnodot abban, hogy egy fejlesztői szeánsz keretein belül válaszoljon a játékosok kérdéseire, illetve részletesen bemutassa, hogyan is működik majd főhősünk viszonya a lakossággal, illetve hogyan épül fel és mit is jelent majd a játékmenet szempontjából London kerületekre osztása.

Mint ismert, a játék főhőse egy vámpírrá vált orvos, Jonathan Reid, aki rendszeresen komoly morális dilemmában szenved majd, hiszen ezt a kettősséget nehéz feloldani: embereket ölünk, ezáltal erősebbekké válunk vagy pedig gyógyszereket készítve segíthetjük a kerület lakóit. A kerületek egyébként jól működő ökoszisztémák lesznek, így teljesen eltérő lesz mindegyikben az ottlakók egészségi állapota. Ahol például nagyobb a szegénység, ott az árak is magasabbak, így könnyebben is betegednek majd meg az emberek, hiszen nem tudják megvenni az orvosságot.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...