F1 2018 - egy kör Monacóban

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 25.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén Monacóba látogat a Forma 1 mezőnye, így a Codemasters ehhez igazította az F1 2018 első játékmenet-bemutatóját, amit az Alfa Romeo Sauber F1 Team pilótája kommentál.

Továbbra is alig tudni valamit az F1 2018-ról, cserébe viszont most már mi magunk is megnézhetjük, hogyan is fest az augusztus 24-re datált, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készülő újabb felvonás.

A játék bemutatkozó videójában az Alfa Romeo Sauber F1 Team pilótája, Charles Leclerc próbálja ki a szimulátorban a játékot, közben pedig benyomásait is megosztja.

5.
5.
KőbányaKispest
Vicc hogy ezt még kiadják igy. Ezért kiadni pénzt.....
4.
4.
tabobona
Az engine nem változott... De a grafika a legkevesebb! Remélem az Ai-n és fejlesztésen még update-elnek... Tavaly nagyon bejött h pontokért lehet külön fejleszteni az egyes egységeket...Feldobta az újrajátszahóságot!
3.
3.
Steve028
Azt az EGO Enginet is már ideje lenne lecserélni valami másra.
2.
2.
PS4jacksony
Hát ez nagyon nulla.....
1.
1.
dvs00
Gondolom nem több mint egy szokásos átskinezett kupac szar. Nulla fizikával akárcsak az elődök, aminél kb a békebeli EA sport részek is jobbak a mai napig. Sajnálatos, pedig a több évtizedes tapasztalattal (CMR/DiRT sorozat) rendelkező Codemasterstől nem ezt várná az ember bazmeg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...