Júniusban jön a Far Cry 5 első DLC-je

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 25.
  • Letöltés
Link másolása
Június első hetében mutatkozik be a Far Cry 5 első megjelenés utáni extra tartalma, a Hours of Darkness. A csomag főhőse Wendell Redler lesz, akivel Vietnamban teszünk majd egy kitérőt.

A Far Cry 5 korábban beharangozott megjelenés utáni tartalmai közül a Hours of Darkness lesz az első, ami bemutatkozik. A DLC június 5-től lesz majd elérhető, középpontjában pedig az alapjáték Redje, azaz Wendell Redler áll majd. A szólóban vagy akár online kooperatív módban is játszható kiegészítésben Vietnamba költözünk át, ahol többek között meg kell majd mentenünk az elfogott és bebörtönzött bajtársainkat, miközben a Viet Conggal és az észak-vietnami erőkkel is vívni fogunk.

Az új csomag emellett új fegyvereket és képességeket is magával hoz, illetve két játékmódban is játszható lesz. Ezek közül az egyik a Survival, míg a másik az Action Movie mód, ahol maximumra lesz pörgetve a lövöldözés.

3.
3.
bitbandita
#1: Semmi köze, gyakorlatilag. Nem ismered a Blood Dragont? Na, ugyanaz a helyzet. Mondjuk minimális szinten, de tényleg csak nagyon kicsit van kapcsolódás. Az alapjátékban az egyik gyűjthető cucc egy ilyen vietnamos emlék-zippo gyújtó, ha jól emlékszem egy vietnami veterán kér föl, hogy gyűjtsd neki össze.
A következő dlc meg egy scifi lesz, a Marson fog játszódni. Ehhez is kapcsolható az egyik mellékküldi, a teleportot építő, összeesküvés elmélet hívő tag bíz meg egy-két dologgal.
A harmadik dlc meg egy zombis sztori lesz, most hirtelen nem is tudom mivel lehetne kapcsolni az alapjátékhoz, talán a gyűjthető képregények ilyen zombis sztorik, vagy pedig ugye a szekta "bliss" nevű drogja miatt, főleg Faith területén zombiként őgyelgő fazonokkal lehetne összekapcsolni.
Lényegében ezek inkább ilyen saját magukra gyártott easter eggeknek lehetne nevezni maximum, önpromóció, nincs komolyabban vehető kapcsolódás. Én kifejezetten örülök neki, egy különálló játéknak is fel lehet fogni. Többet kap ily módon az ember a pénzéért, mint ha a már meglévő térképen kapnánk pár új elfoglalandó tábort, egy új izomautóval, meg három új puskával, egy leheletvékony sztoriba csomagolva.
2.
2.
#1: Úgy, hogy egy kiegészítőnek nem kell kapcsolódnia az alapjátékhoz. A Blood Dragonnak sem volt sok köze a harmadik részhez.
1.
1.
Tbone1942
Hogy kerül ide Vietnam? O.O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...