Battlefield 1943 - Xbox One-on és EA Access-szel is

  • Írta: szlav
  • 2018. május 28.
  • Hír
Link másolása
Mától Xbox One-on is játszható a 2009-ben megjelent második világháborús shooter. A játék emellett bekerült az EA Access Vault könyvtárába is, így az előfizetők egy újabb klasszikus címmel gazdagodhatnak.

Elég izgalmas mostanában Battlefield-rajongónak lenni. Az ősszel érkező Battlefield V előzetese után érthető, ha megjön az ember kedve ahhoz, hogy visszanézzen a jó öreg második világháborús klasszikusokhoz.

Ne is keresgéljetek tovább, ugyanis Xbox One-on visszafelé kompatibilitással a mai naptól kezdve játszható a Battlefield 1943 is. Az EA Access előfizetői is jól járnak, ugyanis a szolgáltatáson keresztül szintén elérhető az eredetileg csupán digitális formában kiadott cím.

A játék a Csendes-óceán hadszínterére kalauzolja el a játékosokat  - olyan szigeteket foglalhatunk el Conquest módban, mint a Wake-sziget vagy Iwo Jima. A 2009-ben megjelent cím anno csupán az Xbox Live piacteréről, illetve a PSN Store-ból volt elérhető, afféle apróbb mellékágként a két Bad Company-játék közt. A klasszikus Battlefield-formula azonban örökzöld, így az 1943 a mai napig teljesen élvezhető. Ha van rá lehetőségetek, tegyetek vele egy próbát!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...