Star Citizen - 27 ezer dolláros DLC-t is vehetünk

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 29.
  • Érdekesség
Az igazi rajongók számára megvásárolhatóvá vált egy méregdrága DLC, amely közel az összes űrhajóhoz hozzáférést biztosít. Csak azok a támogatók vehetik meg, akik legalább 1000 dollárral támogatták a Star Citizent.

Ha saját flottát építenél a Star Citizenben, most egy új hajócsomagot is vásárolhatsz. A Legatus Pack 27 ezer dollárba kerül, de cserébe 117 űrhajó és további 163 extra tétel (fejlesztések, skinek és ingame poszterek) üthetik a markodat.

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a prémium DLC-t csak azok a játékosok vehetik meg, akik Concierge-tagok, azaz több mint 1000 dollárral támogatták a fejlesztőket. Ha még nem érted el a beugró szintet, akkor sincs baj: kapcsolatba léphetsz a játék ügyfélszolgálatával, amely segít a csomag megvásárlásában.

Bizonyára a 27 ezer dolláros DLC csak egy szűk réteget szólíthat meg, és tutira kiveri majd a biztosítékot más játékosoknál. Ennyi pénzből egy igazi autót is vehetsz.

A Star Citizenre eddig több mint 185 millió dollárt adtak össze a támogatók, és még mindig lehet adományozni. A játékosbázis már 2 millióra duzzadt. Jelenleg a 3.1-es alfaverziónál járunk, és hol van még a végleges változat?

14.
gerappa
13.
#10, #11: Tessék SwiftKey-t használni, és nem lesz gond. (Mondjuk szerintem bárhol megoldható, hogy az autocorrect ki legyen kapcsolva, de a javaslatok bent maradjanak.)
12.
hedzsooo
Na végre, ismét van min csámcsogni. :-)
5.
semike
4.
gerappa
Az igen... 185 milla? Nem semmi. Nagy koponya volt, aki kitalálta
3.
KRAT0S
És akkor még variálnak hogy nem veheti ám meg mindenki....
Ingyen se kéne ez a
szar nem hogy ennyiért!!!!
De hát akit csak így le lehet venni azt le is kell, megérdemli!
1.
torz_on_borz
A több mint 200 milla hogyan jött össze amikor 186nál tartanak? Mondjuk idén valszeg meglesz, de nem ezen a packon múlik. Ami mondjuk nem új keletű és nem is tudom mi a picsnek tették be megint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...