Star Citizen - 27 ezer dolláros DLC-t is vehetünk

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Az igazi rajongók számára megvásárolhatóvá vált egy méregdrága DLC, amely közel az összes űrhajóhoz hozzáférést biztosít. Csak azok a támogatók vehetik meg, akik legalább 1000 dollárral támogatták a Star Citizent.

Ha saját flottát építenél a Star Citizenben, most egy új hajócsomagot is vásárolhatsz. A Legatus Pack 27 ezer dollárba kerül, de cserébe 117 űrhajó és további 163 extra tétel (fejlesztések, skinek és ingame poszterek) üthetik a markodat.

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a prémium DLC-t csak azok a játékosok vehetik meg, akik Concierge-tagok, azaz több mint 1000 dollárral támogatták a fejlesztőket. Ha még nem érted el a beugró szintet, akkor sincs baj: kapcsolatba léphetsz a játék ügyfélszolgálatával, amely segít a csomag megvásárlásában.

Bizonyára a 27 ezer dolláros DLC csak egy szűk réteget szólíthat meg, és tutira kiveri majd a biztosítékot más játékosoknál. Ennyi pénzből egy igazi autót is vehetsz.

A Star Citizenre eddig több mint 185 millió dollárt adtak össze a támogatók, és még mindig lehet adományozni. A játékosbázis már 2 millióra duzzadt. Jelenleg a 3.1-es alfaverziónál járunk, és hol van még a végleges változat?

14.
14.
gerappa
13.
13.
#10, #11: Tessék SwiftKey-t használni, és nem lesz gond. (Mondjuk szerintem bárhol megoldható, hogy az autocorrect ki legyen kapcsolva, de a javaslatok bent maradjanak.)
12.
12.
hedzsooo
Na végre, ismét van min csámcsogni. :-)
5.
5.
semike
4.
4.
gerappa
Az igen... 185 milla? Nem semmi. Nagy koponya volt, aki kitalálta
3.
3.
KRAT0S
És akkor még variálnak hogy nem veheti ám meg mindenki....
Ingyen se kéne ez a
szar nem hogy ennyiért!!!!
De hát akit csak így le lehet venni azt le is kell, megérdemli!
1.
1.
torz_on_borz
A több mint 200 milla hogyan jött össze amikor 186nál tartanak? Mondjuk idén valszeg meglesz, de nem ezen a packon múlik. Ami mondjuk nem új keletű és nem is tudom mi a picsnek tették be megint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...