Battlefield V - a győzelemre utal a sorszám

  • Írta: szlav
  • 2018. május 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem véletlen, hogy a római ötössel jelölték a Battlefield V címét. A játék hivatalos Twittere szerint az ötös számot szimbolizáló karakter ez esetben egészen a második világháború egyik legnagyobb alakjához, Winston Churchillhez vezethető vissza.

Nem véletlen, hogy a DICE következő Battlefieldje nem az arab ötöst kapta sorszámul. A játék Twitter-accountja szerint a római szám több jelentőséget hordoz magával, mint amire elsőre számítanánk.

Az első trailer megjelenése előtt több olyan pletyka is keringett az interneten, miszerint a V akár Vietnamot is jelölhet, ezzel visszatérve a 2004-es FPS-klasszikushoz. Persze hamar kiderült, hogy a második világháború hadszínterére kalauzol minket az idei epizód, de úgy tűnik, hogy annyiban igaza volt az elméletek kiagyalóinak, hogy a V több jelentéssel rendelkezik.

V, mint Victory! Erre utal a Battlefield V címe. A szimbólumot az akkori brit miniszterelnök, Winston Churchill tette népszerűvé. A kitartásra buzdító, reményt ébresztő kézjel roppant népszerű lett az Egyesült Királyság, s szövetségesei körében - erre próbál tehát visszakacsintani a legújabb Battlefield is.

7.
7.
ollie92
Tényleg ? Már azt hittem, hogy V, mint Vagina.
4.
4.
Yanez
Azt hittem azt jelenti "két cukrot kérek a kávéba". ha-ha-ha...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...