Fractured Lands - új battle royale a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A nyáron érkezik a Steam Early Access rendszerébe az Unbroken Studios vadonatúj alkotása, a Fractured Lands. A program egyfajta battle royale-játék, melyben a Mad Maxet megszégyenítő járművekkel harcolhatunk a túlélésért.

A battle royale műfaji megkötéseknek megfelelően a kihalt, sivatagos játékteret egy egyre inkább erősödő vihar borítja be, melynek köszönhetően a játékosoknak a folyamatosan csökkenő méretű biztonságos zónában kell megpróbálniuk túlélni.

A játék érdekessége a járművekben rejlik; minden játékosnak lehetősége lesz saját autóval indulni az ütközetbe, melyet különféle kiegészítőkkel erősíthet meg. Ugyanakkor a járművek használatához benzin szükséges, így a lootolás a Fractured Landsben is szerves eleme lesz a játéknak.

Az Unbroken Studios vezetője, Paul Ohanian szerint „a Franctured Lands egy olyan élmény lesz, ami a készítők műfaj iránti szenvedélyét hűen ábrázolja; egyszerre próbálták megalkotni a világ legjobb lövöldözős játékát, illetve egyszerre törekedtek valami új, innovatív és intenzív dolog létrehozására”.

Külön örömhír lehet a játékosok számára, hogy a június 8-án, 22-én és 29-én zárt bétatesztre kerül sor, melyre a hivatalos oldalon minden érdeklődő regisztrálhat. A megjelenést illetően pontos dátumra még nem derült fény, ám korai hozzáférésű verzióban még idén nyáron el fog startolni a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...