Megjelent a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Megjelent a magyar fejlesztésű Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr akció-RPG PC-s változata. A konzolosoknak még várniuk kell, nekik csak a következő hónaptól lesz elérhető a játék.

Mint ahogyan arról már korábban írtunk, a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr esetében nem lesz panasz a tartalomra; bossrendszer, rombolható környezet, fedezékrendszer, vér és brutalitás, fejlesztett AI, irányítható járművek, történetközpontú hadjárat, globális események és rangok, valamint PvP-játéklehetőség várja a játékosokat.

A megjelenés alkalmából pedig egy CGI cinematic trailer is érkezett. A játék középpontjában a procedurálisan generált univerzum, véletlenszerűen felbukkanó mellékküldetések és megbízatások állnak, melyek során újabb és újabb helyszíneken küzdhetünk meg ellenfeleinkkel.

A játék PC-s verziója Steamen már elérhető 44,99 eurós áron, a PlayStation 4-re és Xbox One-ra portolt verzió pedig egy hónappal később, vagyis július 5-én érkezik.

11.
11.
10.
10.
#3: Olyan sokat nem volt még időm tolni, még a single-nél tartok de jó sokat előre jutottam, azt kell hogy mondjam hogy nagyon odatették a történetet, én minden szir-szart elolvasok amit találok, plusz nem megyek úgy tovább, hogy ne nézzem meg a másik folyosón mi van, hiába nem arra kell menni, a voice acting nagyon jó, én bekapcsoltam a magyar feliratot, mert miért ne ha már honfitársak csinálták, és az is tök jó :) Egy-két bug volt még benne, hogy nem írta ki a cumó nevét, hanem hogy $NÉV$ :-D de ezt javítják úgy is, jelentettem nekik.

A gameplay szerintem teljesen gördülékeny, diablóhoz meg olyan izometrikusokhoz vagyok szokva, ahol nincs kamera így nem is igazán szoktam állítgatni, illetve áttettem a középső egérgombról a és d gombra, abban a pár esetben amíg állítok rajta nekem tökre megfelel, utálok a kamerával buzulni, ezért is a stílusomból kiestek mindig az ilyenek, fps, tps, régi izometrikusok jöttek be mindig, de ebben nem zavar hogy néha állítani kell, szóval nekem nem nehézkes.

Egyelőre még komoly cuccot nem találtam, mindenből mindig kapok jobbat, implantátum, stb, bár fegyvert még nem dobott, csak olyat ami nem kell, melee kardokat, lánckardot pl. A crusaderből a nehézfegyóssal megyek, shotgun és lézer, elég brutál, bár nem a challenge-re állítottam a nehézséget hanem csak sztorira, így nagyon könnyű, de majd ha végment a nehezítéssel is végtolnám, de először nem akartam, mert minent nézegetek :)

Egy picit lassabb menetű, de szerintem a harc nem lassú, vagyis volt simán hogy jöttek felém 4-en 5-en, de hátulról meg csapatta egy mounteddel a csóka, így még egy oszlophoz el is bújtam először hogy onnan lődözzek a lézerrel de aztán meguntam és shotgunnal melléjük álltam LOL. Tényleg lassabb mint a Diablo, de totál nem baj, ebbe szerintem ilyen való, ez taktikusabb cucc. Amúgy a mounted gun mögé be lehetett állni, kár hogy ott már 2-nél több ellenség nem jött, zúztam volna őket még :)

Ja visszatérve a sztorihoz hogy aki ismeri a W40k könyveket, történetet annak külön jó lesz, hogy ez nem ilyen elrugaszkodott, hanem pl ugye mi egy Inkvizítort alakítunk és ezért olyan a karaktere is, nem egyből elhisz mindent, stb, na nem írom le mégse :)
6.
6.
Chrysh
#4: gamespot meg a hasonló külföldi oldalak vagy ignorálták vagy 6-7 pontot adtak a van helsingre is pedig simán r az 8-at akkora tartalom és lelkesedés van benne.
5.
5.
Perseus84
Metan van mar user score. Ezek szerint jo lett nagyon
4.
4.
shatterhand
#3: Ne már..
Mit írnak?
3.
3.
Argetlam
#1: Majd mesélj már róla részletesen légyszi ha eleget toltad mert steamen elég sok negatívumot olvasok :\
1.
1.
Tegnap épp csak elkezdeni tudtam, alig várom hogy vége legyen melónak és hazaérjek hogy folytathassam! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...