Battlefront II - a Han Solo-szezon még nem ért véget

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 7.
  • Videó
Link másolása
A múlt hónapban startolt el a Star Wars: Battlefront II Han Solo témájú szezonja, ami két hónapig tart. Az első etapon már túl vagyunk, de mi vár ránk júniusban? A DICE most egy trailer mellett elárulta.

A Star Wars: Battlefront II Han Solo-szezonjának második hónapjában visszatér az Extraction mód, ahol a lázadók csapatának egy, a Birodalomhoz tartozó szállítmányt kell meglovasítaniuk - az ellenfélnek ez értelemszerűen nem tetszik.

Ezenkívül egy új helyszínre is rátehetjük a mancsunkat: Kessel bányáiban harcolhatunk, amely a Blast, a Hero Showdown, a Heroes vs. Villains és persze az Extraction módban játszható.

Természetesen a friss kozmetikai elemek sem hiányozhatnak: Han, Lando és Chewbacca új gúnyáját is magunkra ölthetjük - ezek ismerősek lehetnek a Solo: A Star Wars Storyból. Illetve a Millenium Falcon filmbeli mását is vezethetjük.

Az összes tartalom június 12-én érkezik a Battlefront II-be mindhárom platformon, teljesen ingyenesen.

2.
2.
revdav11
Galactis assault-ra is jöhetne már valami új pálya, remélhetőleg az E3-on tényleg bejelentik a Clone Wars Season-t a Geonosis-sal és néhány hőssel az előzményfilmekből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...