The Witcher 3 - érkezik az Enchanced Reshade mod

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 18.
  • Letöltés
Link másolása
A Cyberpunk-trailer óta rengetegen égnek CD Projekt RED-lázban, így pont időszerű, hogy előzetest kaptunk a rajongók által készített The Witcher 3 - Enchanced Reshade modhoz. Geralt kalandja sosem nézett még ki ennyire szépen.

Ugyan a The Witcher 3 eddig is az egyik legszebb játékként élt az emberek emlékezetében, ráadásul már így is több olyan moddal rendelkezett, melyek komolyabb mértékben változtattak a vizuális megjelenítésen, ám az Enchanced Reshade mod minden eddigit felülmúl.

A mod teljesen ingyenesen elérhető mindenki számára a nexusmods honlapján, ahol részletes telepítési útmutatót is találhattok hozzá. A készítő teljesen átdolgozott árnyékokat, megvilágítást, színvilágot és kontrasztot ígér, ráadásul mindezt úgy, hogy a teljesítmény szempontjából csupán 3-4 fps csökkenésével kell számolnunk a mód telepítése esetén.


Az Enhanced Reshade mod egyaránt működik a The Witcher 3: Wild Hunt alapjátékkal, illetve a Hearts of Stone és a Blood and Wine DLC-kel is, ám nemhivatalos kiegészítő jellegéből adódóan sajnos kizárólag PC-n.

8.
8.
drat576
Nem akarok nagyon negatív lenni, de Nexus-on százával vannak ilyen modok egy rakás játékhoz.
7.
7.
CitromH
#2: Így van. Ez a mod nem ér semmit. Egyszerű megvilágítás, árnyékkal, és színekkel való játék.

Ez valóban sokkal többet ér:
https://www.youtube.com/watch?v=qfObU1NLXXU
6.
6.
KőbányaKispest
Egyes helyeken sötétebb, másutt világosabb. De szerintem egetverő különbség maximum a viznél van, máshol nem szúrja ki a szemed.
2.
2.
Stranger
Ez konkrétan csak egy Reshade preset. Ami igazán grafikai modnak mondható az a "HD Reworked Project".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...